Savez za Srbiju tužio SNS zbog krađe programa!

Lideri Saveza za Srbiju podneli su krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke zbog „brutalne krađe programa“ njihove koalicije koja je planirala da nasilno upada u lokalne parlamente širom Srbije i da se u njima zaključava i štrajkuje sve dok „Vučić ne padne“

Prema rečima Boška Obradovića, nezaposlenog poljoprivrednika iz sela Vranići kod Čačka i predsednika njegovog privatnog pokreta Dveri, inače jednog od suvlasnika Saveza za Srbiju, naprednjaci su „prisluškivanjem, praćenjem i osmatranjem lidera Saveza za Srbiju provalili da ovi spremaju haos i nasilje širom Srbije, upadanje u lokalne parlamente i nasilno osvajanje vlasti“, pa su, brže-bolje, ukrali tu ideju i počeli da rade ono za šta, inače, optužuju Savez za Srbiju.

– Mi smo sve bili dogovorili, naši ljudi već su bili krenuli da upadaju u opštine širom Srbije i da se tamo zaključavaju sve dok Vučić ne padne, kad ono, međutim, Vučićeve barabe su nas preduhitrile i kompletan naš program, na kome su naši stručnjaci mukotrpno radili mesecima, ukrale i realizovale. I sa čim sad, pitam ja vas, mi iz Saveza za Srbiju da izađemo pred birače i narod?! Šta sad da kažemo ljudima? Koji sad program da izmislimo?! – ljutito je saopštio Obradović na konferenciji za plaćene novinare.

Njegov kolega i kompanjon, uspešni tajkun i čovek koji je, pre nekoliko godina, za male pare kupio Demokratsku stranku Dragan Đilas, kaže da uopšte nije iznenađen razvojem situacije.

– Ovo liči na Vučića i njegove naprednjake. Oni vole da kradu, nije bitno šta, pa makar i ideje. Mi smo angažovali naše najcenjenije profesore i ekonomiste da smisle program Saveza za Srbiju i sada nemamo ništa u rukama jer su nam naprednjaci ukrali taj program, koji je obećavao nasilno upadanje u zgrade institucija, otimanje vlasti mimo izbora i zavođenje terora nad građanima i seljanima. Ne znam šta ćemo sada da radimo, smislićemo već nekako neku novu podvalu, narod će progutati svejedno bilo šta da mu se da – rekao je Đilas.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Savez za Srbiju tužio SNS zbog krađe programa! - Extra.rs

Ostavite komentar