Željko Mitrović u bolnici, teško podneo smrt Mire Marković

Vlasnik televizije Pink i bivši poslanik i visoki funkcioner JUL-a Željko Mitrović doživeo je srčani napad juče nakon što je saznao da je preminula njegova dugogodišnja prijateljica, pomajka i saradnica Mira Marković, supruga pokojnog diktatora Slobodana Miloševića.

– Kada sam čuo da je moja Mira ispustila svoju napaćenu dušu, odmah mi se sve nekako zatamnilo pred očima, počeo sam da se gušim i samo sam osetio da ništa više ne osećam, kao recimo, kada se uzme čist kokain, razumete? – rekao je Mitrović juče u KBC zabrinutim novinarima Pinka, Informera, Kurira, Srpskog telegrafa i Studija B.

Na pitanje vidno potresenog novinara Informera „da li mu je Mira Marković ostavila neku poruku“, Mitrović je odgovorio:

„Ne, nikakvu oporuku mi nije ostavila, iako je iznela na Kipar onih sedam milijardi nemačkih maraka, ako se sećate, i bila je puna kao Titanik, ali ja sam joj zahvalan na svemu, jer prve milione zaradio sam upravo zahvaljujući njoj i JUL-u, pa dok nisam nju upoznao bio sam go kao puž golać, tek kada sam ušao u JUL ja sam se obogatio parama iz budžeta tada već raspale i opljačkane Srbije“, rekao je Mitrović.

Mitrović je dodao da nije u stanju da ode na sahranu Mire Marković, ali da će joj svakako upaliti sveću i to onu najveću i najskuplju, kada ode u crkvu…

4 Comments

  1. Čini mi se, da u ovome (u ovoj izjavi) ima dosta cinizma i sarkazma prema svemu, celoj Srbiji, izrugivanje i nekakav trijumf, jer – eto, niko mu ništa ne može, svi su u stvari samo bednici i lopovi a on (i njegova Mira) su bili samo veoma (ili) – naj uspešniji u tome! Sa te strane je (reklo bi se) potpuno je u pravu, čitava SANU (navodna) „pamet“ i „poštenje“ Srbije su (u stvari) samo bednici i lopovi – idioti koje je ovaj (kako je rekao „niko i ništa“ – „puž golać“ i zahvaljajući njoj (MM) se obogatio novcem opljčkane Srbije! U stvari je poruka svim. pravnim institucijama i „poštenim“ i „pametnim“ „mudracima“ iz SANU da su (u stvari) oni gluplji (daleko gluplji od njega) a lopovi su (verovatno) svi istog „kalibra“ samo njihov je „hendikep“ da su oni (eto) gluplji!

  2. IMENI BI POZLILO DOSLO VREME DA POLAZERACUNE I PRED BOGOM I PRED NARODOM I DAPROPEVE KOLIKO JESAMO POREZA UTAJIO KOLIKO JE SIRIO DEZINFORMACIJE I KOLIKO DOBIJA IZ BUDZETA DONACIJE DA NAS NJEGOVA RUZICASTA TELEVIZIJA BIONBARDUJE SVAKI DAN NA CELU SA PREDSEDNIKOM VUCICEM OD KOGA UZIVA ZASTITU DALI JE OVO SLUCAJNO ILI STVARNO

Ostavite komentar