ŽELJKO MITROVIĆ PREDAO ELABORAT REM-u KOJIM JE POKAZAO KOLIKO JE JAKA RUŽIČASTA TELEVIZIJA!

Televizija Pink predala je Regulatornom telu za elektronske medije elaborat sa više od hiljadu stranica za ponovno dobijanje nacionalne frekvencije. Rok za podnošenje prijava je 20. jun, a naša kuća je prva predala potrebnu dokumentaciju.

Foto:Printscreen/tv pink

Direktor i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović rekao je da je istina da nikada veći elaborat nisu predali, i potvrdio da on ima više od hiljadu strana.

Sedam dana pre roka, prvi smo predali svu potrebnu dokumentaciju. Dokumentacija je baš ogromna, imali smo konsultante iz Britanije i Nemačke na ovom elaboratu, zapravo, sarađivali su sa nama na njegovoj izradi – rekao je Mitrović.

Kako kaže, ima jednu fenomenalnu impresiju, a to je, dodaje, da su oba konsultanta potvrdila da je Pink zvanično najveća televizija u Evropi, pre svega po produkcionim kapacitetima.

Foto:Printscreen/tv pink

Sa 25 studija, preko 500 kamera i ogromnom scenskom, rasvetnom i energetskom tehnikom. Na to sam jako ponosam, posebno što će to biti publikovano ove godine u specijlazovanim časopisima. To je lepa vest. Bićemo i zvanično najveći, uključujući i BBC… Niko od tih televizija nije sagradio tolike kapacitete za spostvene potrebe – rekao je prvi čovek Pinka.

On je dodao da se nada dobrim rezultatima na ovom konkursu.

Dodeljuju se četiri nacionalne frekvencije, ali to je i više nego što tržište Srbije može da izdrži. Mi smo mali market i malo tržište, mala smo zemlja, tako da je četiri televizije zapravo mnogo televizija za komercijalnu preraspodelu onoga čime raspolaže celo tržište, kada su budžeti za oglašavanje u pitanju. To je strategija razvoja radiodifuzije u Srbiji, tako da, ne možemo tu da utičemo ni da se bunimo – rekao je Mitrović.

Mitrović je ovom prilikom istakao i da peticija koja je raspisana kako bi se videlo mišljenje građana o rijaliti programu na TV PINK, ide odlično, i dodaje da je broj potpisa dostigao 1.800.000.

Razmišljali smo da li da u ovom elaboratu predamo i rezultate peticije, ali možda kada pređe 2 miliona predamo u dopuni dokumentacije rezultate peticije, ako to nekome bude potrebno. Ali mislim da nije potrebno, jer ovaj elaborat pokazuje apsolutnu superiornost i nadmoć Pink Media Grupe kao liderskog medija u celom regionu – rekao je Mitrović.

Izvor: Hype TV

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar