Ripanj: UBILI NEVINOG čoveka zbog 2.000 dinara i BACILI GA U RUPU!

Zoran Isailović (50) iz Ripnja koji je nestao 20. marta, nađen je mrtav i ugljenisan u kamenolomu u Ralji kod Sopota, a rođaci tvrde da je ubijen zbog 2.000 dinara?!


Njegovi rođaci kažu da je bio dobar, da je živeo sam, voleo da popije i da je, kako su čuli, ubijen zbog dnevnice.

 Zoran je bio mnogo dobar. Jeste voleo da popije, ali kao i svi… Nije imao nikoga, živeo je sam u kući, od žene se razveo, nije imao dece, nikada nikoga nije dirao. Jedino ima rođenog brata, ali on živi u Barajevu. Koliko smo čuli, njega su ovde lokalci koje on valjda poznaje tu iz viđenja uhvatili da im da 2.000 dinara koje je zaradio kao dnevnicu. Radio je sa ovim što rade na vuči drveta traktorom. Koliko znam, ta trojica su bili prilično pijani. Posle svađe su ga odvukli, šta su uradili, ja ne znam tačno… Samo znam da je sada mrtav – rekao nam je rođak ubijenog Zorana.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, efikasnim radom, rasvetlili su teško ubistvo u Sopotu i uhapsili A. D. (45) i M. K. (59) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Zoran I.M (50) ubijen je i bačen u rupu u akmenolomu u Ralji. Njegov nestanak prijavljen je 31.03. Zoran je 20.03. oko 18h bio u centru Ralje. Sukobio se sa Demirovski Alijom (45) i Selimi Silmonom (27) iz Ralje. nakon tuče odveli su ga do obližnjeg kamenoloma, gde su  ga i dalje tukli i na kraju bacili u rupu kamenoloma. Jama je nakon toga većim delom zatrpana zemljom koju svakodnevno nasipa veliki broj kamiona.

Osumnjičenima A. D. i M. K. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar