Aca Lukas OTKRIVA BAJAGINE PRLJAVE TAJNE: Tražio je da mu NABAVLJAM DROGU!

Za koncert godine Ace Čukasa u Štark Areni 14. Aprila vlada nezapamćeno interesovanje, a karte možete da kupite na www.tickets.rs i na drugim prodajnim mestima * Aca Lukas nastavlja da otkriva najprljavije tajne Momčila Bajagića Bajage!


Njih dvojica su nastavili medijski rat nakon što je juče Aca izjavio kako se Bajaga „bode u venu, da je na heroinu, da treba da se leči u Drajzerovoj…“, a on je uzvratio da je „smešno da Lukas bilo šta priča o narkomaniji“.

Nastavlja se estradni rat između Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage

Duhovit

Aca Lukas je burno reagovao na ove njegove reči.

– Ja sam smešan jer sam duhovit čovek, a on je tužan! A nisam mu bio smešan kada je tražio da mu nađem dilere po Americi da se drogira! Naravno da mu nisam izašao u susret – priča Aca u dahu.

Popularni pevač tvrdi da je roker ipak uspeo da nabavi narkotike, ali je upao u probleme.

– Momčila poznajem 30 godina, družili smo se, vodio sam ga u provod po Americi… Tad me je molio da ga branim od dilera koji su ga jurili po Čikagu! Ljudi, spasavao sam ga od dilera! – priča Aca, ne želeći da otkriva kako je uspeo da spasi nekadašnjeg prijatelja.

Nakon najave da će „Bajagu ošamarati i tako mu vratiti sedu kosu, koju maže imalinom“, Aca se ponovo našao u ulozi rokerovog „frizera“.

– Bajaga je smešan s onom mrtvom mačkom na glavi! Treba da nađe nekog da mu sredi tu jeftinu „imalin“ kosu! – pecnuo je Lukas još jednom svog kolegu.

Bajaga je ranije rado odgovarao Lukasu na prozivke, opisujući ga kao „manekena za drogu“, ali je juče povukao ručnu. Do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Šimikama po bulji

Podsetimo, Lukas i Bajaga započeli su rat na festivalu Pesma za Evroviziju.

– U bekstejdžu Evrovizije dobacio mi je da ne pevam po emisijama njegovu pesmu „Kad hodaš“. Digao mi je pritisak na 300, ali uspeo sam da iskuliram. Stari, izgužvani Bajaga strašan je umetnik, ali počeo je da glumi budalu! Nekad je bio gospodin, a danas s onom ofarbanom kosom ne sme da izađe na kišu! Očigledno je da taj gospodin treba da promeni dilera, ovaj ga je mnogo uspavao! – rekao je tada folker, koji je rokeru na tom festivalu zapretio da će ga „išutirati šimikama po bulji“!

Sprema se za koncert

Aca Lukas se sprema za prvi veliki koncert posle skoro dve godine. On je za 14. april u Areni najavio „najveću žurku na Balkanu“.

„Beograde, čekamo vas Folk haus bend i moja malenkost! Obećavam najbolju žurku na Balkanu do sada! Voli vas vaš Aca Lukas“, napisao je pevač na društvenim mrežama.

Za koncert godine Ace Čukasa u Štark Areni 14. Aprila vlada nezapamćeno interesovanje, a karte možete da kupite na www.tickets.rs i na drugim prodajnim mestima.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar