OTKRIVAMO: Aca Lukas bio ZALJUBLJEN u Vesnu Zmijanac, a BAŠ ONA VEČERAS PEVA na njegovom koncertu!

Najpopularniji pevač u regionu, „kralj splavova“ kako ga mnogi nazivaju, Aleksandar Vukasanović, poznatiji kao Aca Lukas vodi veoma turbulentan i uzbudljiv život.

Aca ne krije da je sklon zaljubljivanju, ali i da se kod njega nikada ne zna koliko će to potrajati. U intervjuu koji je dao, iskreno je govorio o svom ljubavnom životu, ali i o trenutnom statusu.

– Nisam zaljubljen, nemam devojku. Da mi to nedostaje, ja bih imao ženu. Nijedna žena u životu me nije koštala. U dobrim sam odnosima sa svim bivšim ženama, čak odličnim! – istakao je popularni pevač.

-Što sam stariji, više sam spremniji da volim. Lako se zaljubim. To je lepa stvar, može da traje sat vremena, a može i 100 godina. Siguran sam da sam spremniji da osetim ljubav što sam stariji.

Pevač ne krije da je u mlađim danima gajio simpatije prema nekim sadašnjim koleginicama, te je ovom prilikom priznao da je svojevremeno bio zaljubljen u Vesnu Zmijanac.

„Kad sam bio mali, bio sam zaljubljen u Vesnu Zmijanac, bila mi je Boginja!“, rekao je Lukas.

Podsećamo, upravo večeras Vesna Zmijanac (u društvu legende narodne muzike Miroslava Ilića!) nastupa u Štark Areni kao specijalna gošća Ace Lukasa na njegovom koncertu godine koji će po svim parametrima biti neviđeni muzički spektakl na ovim prostorima!

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar