Vođa crnogorskog narko-kartela Darko Šarić uhapšen na Dedinju u velikoj akciji srpske policije!

Srpska informativna novinska agencija SIA saznaje da je uhapšen vođa crnogorskog narko-kartela Darko Šarić koji je osumnjičen da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore! Pored Šarića, uhapšeno je još 30 osoba, među kojima i brojni pripadnici MUP-a kao i Dejan Lazarević, advokat crnogorskog narko-bosa Darka Šarića.

Među uhapšenima u današnjoj velikoj akciji policije, u kojoj je „pao“ Darko Šarić, su čak i neke sudije, a jedno hapšenje izvršeno je i u ulici Baje Pivljanina.

Jedno hapšenje izvršeno je i u ulici Baje Pivljanina. 

Šarić je sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru.

img

U toku je pretres Šarićeve kuće na Dedinju, gde se nalaze jake policijske snage.

Sa skaj platforme je skinuta cela komunikacija, i prema nezvaničnim saznanjima, reč je o organizovanju nekih ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Darko Šarić se dovodi u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hadžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori.

Podsetimo, Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile na Krfu.

Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen pesak, što ukazuje na to da su se najverovatnije vraćali sa plaže. Očigledno je reč o zasedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsele žrtve.

Podsetimo, u toku je velika akcija policije na teritoriji Beograda u kojoj je pored Šarića uhapšen i navijač Crvene Zvezde Uroš Mišić.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar