JA SAM INSTITUCIJA! NEMOJTE DA STE SMEŠNI: Saša Mirković POSTROJIO “stručnjake” koji su pokušali da OSPORE pobedu Teya Dore “Bila je JEDINSTVENA”

“Ja sam institucija”

Teya Dora je postala pobednica ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije osvojivši srca publike svojom emotivnom i moćnom numerom „Ramonda“.


Međutim, pojedini su pokušali da ospore pobednicu, a tim povodom se oglasio i direktor Hype televizije, vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković.

– Vidim da mnogi muzički analiticari iskazuju misijenja, a da i ne znaju kako funkcionisu festivali. A posebno ne najveci muzicki sou na svetu. Nisu mu se priblizili, a kamoli pobedili. – počeo je Mirković.

Ja sam institucija u ovom poslu!

– Sasvim slucajno sam ja okupio ekipu, dao ideju o pesmi, odredio pevaca Mariju Šerifović. I to nisam slucajno uradio, nego zato sto ima kvalitet. Svi su se okrenuli protiv nas. Prvi Tijanic i RTS.

– Bio sam sikaniran, maltretiran, finansirao sve iz svog dzepa, otisao tamo kao clan Crnogorske delegacije (jer mi Tijanic nije dao akreditaciju). Sve vreme radio na lobiranju, Mariju podizao kad padne sa energijom i na kraju POBEDA za Srbiju! Srbija je najvise dobila i opet naravno pojedinci koji nikada nisu POBEDILI (recimo Joksimović i Bane Obradović).

– Kao i porodici Tome Zdravkovica sto su ukrali identitet tako su nama nasu pobedu. E sada, nakon toga su naravno uradili sve kako bi nas posvadjali. I uspelo im je, ali i dalje nisu bitni jer nisu POBEDNICI. Kao sto nisu bitni ni sa Pejovicem, jer Toma je jedan, a kopija je kopija.

Breskvica je bila očajna

– Da se vratimo na Ramondu i Orlovo gnezdo. Je l’ neko mozda misli da ovi clanovi zirija ne znaju sta je muzika? Je l’ sumnja neko u muzicki ukus Marije, Zike, Saleta Sedlara, MC Sajsi I Dejana Petrovica? Da li neko sumnja da Marija ne zna kako se bira pesma za Evroviziju?

– Nemojte da ste svi smesni. Ova mala Breskvica je ocajno otpevala, nastup daleko od originalnog. Slatkica i nista vise.

– Moja Boranka Teya Dora je bila tematski originalna, stilski drugacija, pevacki jaka, ili jedinstvena. I zato je pobedila, a siguran sam ako ima dobar tim u Malmeu moze daleko. Ali tim je bitan, jer samo timovi pobedjuju. Zelim joj puno uspeha jer predstavija Srbiju. Znam kako se oseca jer su tako bili i protiv Marije i mene. Breskvica oko sebe ima tim kriminalaca i nemaju pojma sta bi dalje osim da mitinguju.

Ja sam institucija u ovom poslu

– Mogao bih o tome do petka da pricam, ali ne želim da moje znanje prenosim nikom bez moje lične koristi. Ja sam pokusao sa Marijom i uspeli smo, a ovima sto imaju misljenja porucujem da imaju i d*peta. Jer misjenje je kao d*upe, svako ga ima. Neka sednu na vor i neka POBEDE prvo sebe pa onda u zivotu druge. Dosta foliranja. Nije vam smetalo kad su Lukasu dali nestrucnjaci 0 poena, nego ste se sad setili da osporavate nekog u ziriju.

– Teodora je dobila 20k glasova manje, jer nije placala kampanju. Nema devojka para kao Breskvica. Je l’ to problem? Ja jedini iz ove branse mogu to da vam kazem, jer sam INSTITUCIJA u ovom poslu! – zaključio je Saša Mirković.

Hypetv.rs

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar