Kafa 150, a ručak za dvoje 1.500 dinara: Cene u ovoj popularnoj srpskoj banji oduševile goste

Osim već standardno popularnih planina poput Kopaonika i Zlatibora, tokom minulih prazničnih dana veoma posećena bila je i Vrnjačka Banja, kroz koju je prošlo na hiljade posetilaca. Uređeno šetalište i mnoštvo sadržaja primamili su goste iz svih delova Srbije, ali ono što je na većinu njih ostavilo pozitivan utisak jesu pristupačne cene.

Očekivali smo i ovde da bude papreno, pa su nas cene stvarno pozitivno iznenadile. Obična kafa je 100 dinara, espreso kafa 150, a ručak za dvoje nije više od 1.500 dinara. Domaćini su ljubazni i srdačni, konobari takođe. Definitivno ovo je destinacija na koju ćemo se ponovo vratiti, rekao je ekonomista Sreten V. iz Sombora koji je praznike proveo u Vrnjačkoj Banji.

Ono što će dodatno doprineti popularizaciji ovog mesta u nekom narednom periodu svakako jeste izgradnja gondole koja će Vrnjačku Banju povezati sa planinom Goč.

– To je potrebno svakoj turističkoj destinaciji koja ima potencijal, naročito za skijanje. Mislim da je to pun pogodak i ono što je jako bitno da ugostitelji ostanu pribrani kada su cene u pitanju i da će to biti razlog koji može da potuče konkurenciju kada je u pitanju odmor u Srbiji – dodaje naš sagovornik.

On veruje da i završetak i puštanje u saobraćaj Moravskog koridora Vrnjačku Banju stavlja na prvo mesto kada je u pitanju porodični odmor.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar