13. APRIL PADA PRE USKRSA – VUČIĆ OSTAJE !

Jednom od lidera opozicije prilikom opsade predsedništva 17. marta iz SPC su podmetnuli crkveni kalendar iz 2017. godine. Krajičkom oka je bacio pogled i video da se naš najveći praznik pada 16. aprila pa je onako gromoglasno i najavio:

PAŠĆE PRE USKRSA !

Đilas i Boško su pogledali brzo u crkveni kalendar sa govornikom i na kamiončetu doneli odluku – neka to bude 13. aprila…

A onda je govornik nastavio:

Nije verovao da ćemo se okupiti ovde, nije verovao kada su mu jutros rekli, predsedniče držite konferenciju za štampu na nekom drugom mestu, biće naroda. On je rekao nema šanse, ostali su kući. Prevario se ! Prevarili su se mnogi i pre njega pa je pala Bastlja, pa se desio 5. oktobar, pa će njemu da se desi jedan od dana ovog meseca . On je gotov. Policija neće skunuti danas šlemove, skinuće ih na dan kada bude padao, a ja vam kažem pašće pre uskrsa !

Pošto još uvek nije otkriveno ko je iz SPC podmetnuo liderima opozicije crkveni kalendar iz 2017. tog 17. marta prilikom opsade predsedništva, a video nadzor tog dana nije radio, Nebojša Stefanović nije mogao da nam da detaljnije informacije.

Nadležni državni organi rade svoj posao u punom kapacitetu, trebalo im je neko vreme da utvrde da je sada 2019. godina i da je Uskrs u nedelju, 28. aprila. Prema prvim indicijama iz istrage lideri opozicije su poslednji put išli u crkvu 2017. i sami kupili taj crkveni kalendar, pa je verovatno zbog toga došlo do zabune medju njima.Ono što smo uspeli da saznamo da su u LIDLU najpovoljnije cene uskršnje farbe za jaja. Na uputstvu jasno piše: ne koristiti za farbanje vijetnamke, potrebno je u nju umočiti jaja !

Čike u crnom iz SPC su nam potvrdile da pripadnici policije skidaju šlemove prilikom ulaska u hramove.

Ipak nam je za revoluciju pored jaja potreban i PONOŠ, ispravka PONOS !

Bivši načelnik generalštaba i potpredsednik Tadićevog SDP – a uspeo je pacovskim kanalima da obezbedi dva jaja – za farbanje. Postoji mogućnost da podizanjem uloga nabavi još dva i za Borisa.

A Vučić , Vučić će da sačeka 28. april da umesto partije šaha odmeri snage za Uskrs sa Nebojšom i u tome čija su jaja jača !

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar