OTVORENO PISMO DJ ŽEX- a !

Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup „Stop violence, just love“ u organizaciji direktora „Pink internešnel kompani“ Željka Mitrovića, koji je bio najavljivan za subotu, 13. aprila, u Beogradu, saznaje Tanjug u MUP.

DJ ŽEX SE OBRATIO OTVORENIM PISMOM U KOME JE PORUČIO:

Dragi Nebojša iz Beograda,
Dugo ti nisam pisao i da budem potpuno iskren, nisam ni planirao ali tvoja ministarska stolica i zabrana prijavljene turneje DJ ŽEXA ispisana u 30 reči koju nazivaš neblagovremenom , a koja ustajalo odiše utiskom da se vaša cenjena PU za Grad Beograd dobrano preznojila i namučila da napabirči bar naizgled dovoljno reči, istina slabo povezanih ali ipak reči, i to samo iz razloga da plan o turneji “ Stop violence, just love “ nekako ipak rastegnete na papiriću malo većem od pola salvete.

Ne bi ovo ni bilo vredno pomena, dragi moj Nebojša, da ne ukazuje na naglo pogoršanje tvog mentalnog stanja zbog čega sam morao da ti napišem par reči i to više kao DJ, a ne kao doktor, koji ti prepisuje lek ili terapiju koju treba da primiš, kako Srbiji ne bi oduzeo još koji rijaliti, a DJ ŻEKSU koju milijardu. Nebojša dragi, samo čovek koji se najeo zabranjenih pečuraka ili je izgubio zdrav razum može predlagati zabranu rijaliti programa. Koliko, dragi Nebojša, treba dodatno da budeš beskrupulozan, bestidan, bahat i besraman pa da zaboraviš da rijaliti programe u Srbiju nisam doneo ja, već on, dragi Điki, i to na velika vrata Velikog Brata, i to onog u kome su se u njegovoj produkciji, a u Pionirskom gradu, vadili polni organi i stavljali na trpezarijski sto, a kao spomenik tom remek delu u tada otetom Pionirskom gradu, ostavio je mrtve pacove i žive bubašvabe kao poklon budućim generacijama dece koju imamo i ti i ja.
Ali, i da zaboravim na trenutak ovu zabranu, ne mogu da zaboravim prvu tačku vaše cenjene odluke o zabrani, gde pominješ vladavinu prava kao i da je prijava neblagovremena. Pa, Nebojša dragi, svi smo za vladavinu prava, samo što pravni sistem koji danas vlada u Srbiji nije instalirao Vučić ili neki vanzemaljci, nego oni, dragi Điki, i to sa Borisom i ekipom.
Kao što znaš da ja znam, tako znaš i da nismo ti i ja jedini koji to znamo, to znaju svi pa čak i moja baba Stana.
Da budem skroz iskren, nikada mi nije bilo baš skroz jasno zašto pojedini ministri preziru i nipodaštavaju sopstveni narod.

I na kraju:

Svi smo šokirani onime što se dogodilo

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar