Šešelj: Ovo nije pravi Vučić, nego njegov dvojnik!

Lider Srpske radikalne stranke i duhovni otac predsednika Srbije Vojislav Šešelj otkrio je javnosti strašnu istinu o Aleksandru Vučiću, koji je, prema njegovim tvrdnjama, kidnapovan, dok je predsednik Srbije zapravo njegov dvojnik!

„Pravi Aleksandar Vučić otet je pre pet godina i prebačen je u vojnu bazu NATO pakta u Grčkoj, iz koje je nemoguće pobeći. Njegovo kidnapovanje organizovali su žuti lopovi, a umesto pravog Vučića, podmetnut je izvesni Baljo, Bośnjak iz Doboja, veoma sličnog izgleda, koji je podvrgnut nizu dodatnih plastičnih operacija i koji sada izgleda gotovo kao pravi Vučić“ – kaže Šešelj.
On kaže da poznaje Vučića bolje nego iko, duže od dve decenije su se družili svakodnevno, i znao je odmah da ovo nije pravi Vučić, ali su mu rekli da ćuti, i ponudili mu da se nagodi sa Haškim tribunalom u vezi sa njegovim puśtanjem iz Haga.
„Ma ovo ne može nikako biti pravi Vučić! Pravi Vučić bi zaklao sto muslimana za jednog Srbina, a ovaj lažni daje pare otete od sirotinje Srbije ubicama srpske nejači u Srebrenici?! Pravi Vučić bi, pijan od sreće śto je Ðinðić mrtav, piśao po njegovom grobu u Aleji velikana, a ovaj lažni mu podiže spomenik i śtiti njegovu udovicu Ružicu, najbogatiju tajkunaśicu u Srbiji?! Pravi Vučić bi uhapsio Dinkića pre svih drugih, a ovaj dvojnik uzeo ga je za glavnog savetnika?! Pravi Vučić bi zaklao zarðalom kaśikom Blera, Klintona, Merkelovu i Makrona, a ovaj lažnjak se ljubi sa njima, i joś im daje pare koje je oteo sirotinji Srbije! Pravi Vučić bi golim rukama zadavio Vesića, jer je bio Ðinðićeva desna ruka, a ovaj lažni mu je poklonio ceo Beograd!“ – tvrdi Šešelj.
On još kaže da „ne može viśe da ćuti, čak i po cenu da ga vrate u Hag, ali ovo je morao da otkrije narodu Srbije“.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar