RAKOVICA: Optužen muškarac za pokušaj ubistva!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Petra Ć. (31) zbog sumnje da je 28. jula 2022. godine u Rakovici ispalio najmanje dva projektila iz pištolja na F. P, koji je tom prilikom zadobio prostrelnu ranu ramena.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju, rečeno je u tom tužilaštvu.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Petru Ć. produži pritvor u kojem se nalazi od hapšenja 15. septembra 2022. godine, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Postoji opravdana sumnja da je Petar Ć. 28. jula 2022. godine pet minuta posle ponoći ispalio najmanje dva projektila u pravcu F. P. koji se u tom trenutku nalazio na mestu suvozača vozila u pokretu.

Petar Ć. se potom udaljio sa lica mesta, a oštećeni je svojim mobilnim telefonom pozvao Hitnu pomoć.

Pretresom stana 5. septembra 2022. godine, koji su obavili policijski službenici u njegovoj kući je pronađena manja količina marihuane, 0,12 grama, pa se Petru Ć. na teret stavlja i krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar