PRELOMILI: Đilas i Jeremić idu na izbore, nema bojkota!

Bivši ministar bez portfelja u vladi Vojislava Koštunice, bivši direktor kancelarije za narod Borisa Tadića, bivši gradonačelnik Beograda, bivši predsednik Demokratske stranke i sadašnji lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i bivši ministar Demokratske stranke za vreme vladavine Borisa Tadića Vuk Jeremić doneli su odluku da izađu na izbore u Martu iduće godine.

Oni su u obraćanju javnosti izneli stav da „nisu oni kupovali partije, da bi sada bojkotovali izbore“.

Naime, Vuk Jeremić je pazario već postojeću partiju (Narodni pokret Srbije) od kadra Mlađana Dinkića, Miroslava Aleksića iz Trstenika, a Đilas Zelenu ekološku partiju od izvesnog uzgajivača koza iz nekog sela kod Šida Dejana Bulatovića.

– Ja sam inače poznat kao škrtica, nikada nikome ne plaćam piće, a kamoli ručak ili večeru (!), živim skromno od milionskih donacija belosvetskih prevaranata i nisam lud da kupujem partiju da bih sada bojkotovao izbore?! – rekao je Jeremić.

Sa njim se složio i poznati i više nego uspešni žuti tajkun Dragan Đilas.

– Veliki je moj evro, nisam nikada razbacivao novac na gluposti, zato i jesam bogat kao Baja Patak, a sada kada mogu da uzmem novac iz budžeta za izbore, da legalno ćapim još neko milionče evra od ove raspale države, ne mogu da propustim tako lepu priliku – kazao je Đilas.

Predsednik onog što je ostalo od Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da „njega ionako niko ništa ne pita u Savezu za Srbiju, on služi tu samo kao ikebana da se „Vlasi ne dosete“ da je to ekipa žutih lopova, da se narod nekako prevari i obmane na izborima i glasa za demokrate kamuflirane u neku kobajagi koaliciju“.

Reakcije iz redova ostalih članica Saveza za Srbiju nismo mogli da dobijemo do zaključenja ovog broja.

1 Trackback / Pingback

  1. Extra.rs

Ostavite komentar