Pokret „Narod protiv mafije“ pozvao Beograđane da „ne glasaju za žute lopove“!

Građanski pokret „Narod protiv mafije“ održao je danas protestni skup u Nemanjinoj ulici u Beogradu u trajanju od 10 minuta, zbog čega je kratkotrajno prekinut saobraćaj u toj ulici.

Pripadnici tog pokreta pozvali su sve Beograđane koji danas izlaze na ponovljeno glasanje u Beogradu da „ne daju ni jedan glas žutoj mafiji“ i da „ne dozvole žutom tajkunu Draganu Đilasu povratak na grbaču Beograđana preko žutog Trojanskog konja Borisa Tadića“.

– Žuti lopovi opljačkali su Beograd do gole kože, Dragan Đilas je zadužio Beograd milijardu i po evra, ali je zato, u isto vreme, on kao gradonačelnik Beograda postao bogatiji za 826 miliona evra! Dragan Đilas je beogradske Rome beskućnike vozio kamionima u logore ograđene žicom, da žive u kontejnerima na suncu usred leta, sekao je platane po Beogradu, zato je i dobio nadimak „Drvosek“, i mi Beograđani ne smemo dozvoliti Đilasu, Tadiću i ostalim žutim lopovima da se opet dočepaju vlasti u Beogradu, jer bi to sasvim sigurno bio kraj naše lepe prestonice – rekla je Marijana Petrović, ženska portparolka ovog pokreta.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar