ACA LUKAS I SAŠA MIRKOVIĆ SE ZAHVALILI PUBLICI: Spektakularni KONCERT o kojem se I DALJE PRIČA!

O spektakularnom koncertu koji je Aca Lukas održao u dupke punoj Štark Areni i dalje se priča. Utisci se i dalje sumiraju, a folker i njegov menadžer Saša Mirković javno su se zahvalili svima koji su pomogli da se ovaj projekat uspešno realizuje.

Lukasov koncert u Areni

Muzičar i producent zahvalili su se publici koji su velikom broju došli iz cele Srbije i regiona, ali i Evrope na koncert, a potom i prijateljima projekta. Mirković se oglasio na svom Instagram i uputio poruku zahvalnosti svima koji su pomogli da se upriliči ovaj spektakl.

Aca Lukas, koncert

– Hvala svima koji su nam pomogli u organizaciji ovog spektakla. Ovo je prvi veliki koncert posle pandemije. Drago mi je što ste svi bili zadovoljni. Hvala pre svega od srca mom bratu Predragu Milutinoviću. Hvala puno mom hajp timu i naravno sve čestitke našem Aci Lukasu koji je sa našim legendama Miroslavom Ilićem i Vesnom Zmijanac uz odlične tonove Folk Haus benda napravio koncert za sva vremena. Veliku zahvalnost dugujemo svim medijima – napisao je Mirković između ostalog, a isti post je podelio i folker na svom nalogu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar