OTKRIVAMO: Željko Mitrović smenjuje ministra kulture Vukosavljevića?!

Nedavni sukob ministra kulture Vladana Vukosavljevića i medijskog tajkuna Željka Mitrovića  zbog rijaliti programa na Mitrovićevoj Pink televiziji, dovešće do smene ministra kulture, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora! Izvori bliski premijerki Srbije Ani Brnabić kažu da je ona već dobila nagoveštaje iz Vučićevog kabineta da će Vukosavljević uskoro biti smenjen i to na izričit zahtev Željka Mitrovića!

Izvor otkriva da je Mitrović dva sata telefonom ubeđivao Vučića da mora odmah da smeni Vukosavljevića jer mu ovaj „ugrožava posao sa Zadrugom, meša se u medije a to mu nije posao, samo štetu nanosi“ da bi na kraju razgovora Mitrović čak zapretio Vučiću da „ako ova ćelava budala ostane ministar kulture, onda će morati da počne da pušta malo i opoziciju na televiziju, da smanji pritisak koji se vrši na njega i na Pink“.

Za Vukosavljevićevu fotelju konkurišu, kaže izvor, Maja Gojković i Svetislav Bule Goncić.

Podsećamo, Vukosavljević je izjavio da „rijaliti programima nije mesto na televizijama sa nacionalnom frekvencijom“, kao i da na ove programe „treba uvesti pretplatu“, a ubrzo je stigla i reakcija Željka Mitrovića, koji je osmislio „Zadrugu, koju prenosimo u celosti:

ŽELJKO MITROVIĆ ŽESTOKO O MINISTRU KULTURE: On je glup i površan, nije nikakav ministar već inkvizitor savremenog doba!

– Ministar, kao i svaka površna neznalica, ovim predlogom hoće da dodatno obogati proizvođače rijaliti sadržaja. Sad bi još da natera građane da plaćaju svoj omiljeni program. Da nije toliko površan i glup, znao bi da snaga ovakvog sadržaja ne zavisi od mesta prikazivanja, jer je Pink u Crnoj Gori uspeo da za samo 10 dana, a posle prodaje nacionalne frekvencije, s potpuno novim kanalom Pink medija M, na kome se emituje uglavnom „Zadruga 2“, postane najgledanija televizija – izjavio je Mitrović.

Na tvrdnje ministra Vukosavljevića da nema opravdanja da narod želi rijaliti programe, jer ovo nije narod ludaka, Željko Mitrović kaže:

– Ako ministar sebi dozvoli da za narod kaže da je to „narod ludaka“, onda on nije nikakav ministar, već inkvizitor savremenog doba, a ja bih rekao i jedan nesolidan čovek.

3 Comments

    • Nije mi jasno kakav to „dil“ Alek ima sa ovim idiotom, ( Ž. Mitrovićem) i čime to Aleka „drži za gušu“? Izvesno da taj majmun (Ž. Mitrović) i njegov sin moraju na robiju, ali ne samo oni nego i neke (ili mnogi) sudije bi trebali da izlete iz tog „srbskog pravosuđa“, jer Srbija (sudeći po njima (sudijama) nije ni civilizovana niti evropska država, nego nekakav feud (recimo) Tome majmuna Nikolića i njegove opajdare majmunce Dragice „humanitarke“!

Ostavite komentar