NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će zveckati PARE U NOVČANIKU do 22. maja!

Jeste da je pred nama potpuno pomračenje Meseca u Škorpiji 16. maja, ali Jupiter u Ovnu menja planetarnu situaciju, pa će pojedinim znacima doneti bržu zaradu!


Pun Mesec u Škorpiji u ponedeljak je težak astrološki period koji ukazuje da Blizanci i Jarčevi moraju da budu oprezni sa finansijama.

Do 22. maja zvezde će za novac biti naklonjene Ribama, Škorpijama, Devicama i Rakovima.

Novčani horoskop

RIBE – Jupiter u Ovnu menja vašu finansijsku situaciju, oa ćete brzo doći do dodatne zarade. Očekujte neki poklon na poslu, ali i ponudu za bolje plaćenu poziciju u karijeri. Iskoristite moć Jupitera u drugom polju da na lak način dođete do para.

ŠKORPIJA – Jupiter u šestom polju donosi vam odličnu zaradu posredstvom posla. Slobodno možete u ovom periodu da zahtevate povišicu.

RAK – Dobra prilika da vam prijatelji učine neku uslugu koja vam je važna za posao. To podrazumeva da ste ušli u bolji period za novac. Prijatelj u znaku Bika može da vam pomogne da ostvarite svoj san koji će vam doneti zaradu.

DEVICA – Jeste da je Merkur retrogradan, ali vas planete u osmom polju štite da ne izgubite novac. Imate odličnu priliku da dobijete neko sponzortsvo, ali i rešite pitanje nasledstva, iako će papirološki sve da se odlaže do 4. juna zbog retrogradnog Merkura.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar