NIŠ: Petnaestogodišnjak izboden u tuči!

Sinoć, u subotu uveče oko 20,30 časova, u ulici koja povezuje glavnu nišku autobusku stanicu i kompleks tehničkih fakulteta, u tuči više maloletnika kod OŠ „Vuk Karadžić”, teško je nožem povređen dečak rođen 2007. godine. Njega je neko od učesnika ubo dva puta nožem – u predelu grudnog koša i vrata. Iako teško povređen, ovaj petnaestogodišnjak sav u krvi i držeći se za vrat uspeo da dotrči do platoa i jednog od bočnih ulaza na autobusku stanicu, gde ga je primetio jedan Nišlija, koji je odmah zaustavio taksi vozilo i izboden dečak prevežen je u Zavod za hitnu pomoć, a odatle na Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju UKC Niš.

Kako je zvanično saopštila Informativna služba niškog UKC, „vitalni krvni sudovi kod povređenog nisu povređeni, i posle hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute”. Takođe je rečeno „da je povređeni petnaestogodišnjak stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan, ali i da je zadržan radi daljeg lečenja na Odelenju intenzivne nege ove dečije klinike”.

U niškoj policijije za naš list potvrđen ovaj incident i rečeno nam je da se intenzivno radi na utvrđivanju svih detalja i tuče, kao i potraga za učesnicima i počiniocem napada nožem na povređenog.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar