Iz Nemačke deportovan SILMOM SELIMI (27) osumnjičen za ubistvo i paljenje tela ZORANA ISAILOVIĆA (50) IZ RALJE!

Silmom Selimi (27) iz Ralje deportovan je iz Nemačke gde je uhapšen po međunarodnoj poternici koja je za njim raspisana zbog sumnje da je prošle godine učestvovao u ubistvu, spaljivanju, a potom zakopavanju tela Zorana Isailovića (50) iz Ralje. Osumnjičenom je nakon deportacije određen pritvor do 30 dana.

Ranije su zbog umešanosti u ovaj zločin uhapšeni M. K. (59) i A. D. (45).

Nestanak Zorana Isailovića prijavljen je krajem marta prošle godine pošto se 11 dana nije pojavio kod kuće, a zabrinuti rođaci podelili su apel na Fejsbuk grupama. Njegovo zapaljeno telo pronađeno je 9. aprila u kamenolomu.

Isailović se najpre vodio kao nestala osoba. On je 20. marta otišao od svoje kuće do Ralje i više se nije vratio. Kad su videli da ga nema, porodica i prijatelji su se zabrinuli i počeli da dele apel na društvenim mrežama. Molili su sve koji su ga videli ili imaju ikakvu informaciju o njemu da se jave rođacima ili policiji.

Međutim, tragajući za Zoranom, inspektori iz Sopota došli su do saznanja da je on poslednji put viđen u centru Ralje, gde je sedeo ispred lokalnog marketa kada su naišla trojica muškaraca s kojima se on, navodno, posvađao.

Inspektori su pregledali kamere i obavili razgovor s nekoliko osoba, od kojih je jedna ispričala šta se kobne večeri 20. marta dogodilo.

Osumnjičeni M. K., A. D. i S. S. navodno su pomislili da ih je Isailović ružno pogledao, pa su ga napali. Posle svađe nasrnuli su na Zorana u blizini pruge, tukli ga, a onda su ga odvukli u jednu napuštenu kuću i nastavili da se iživljavaju nad njim. Tražili su mu novac, a on je kod sebe imao samo 2.000 dinara. Brutalno su ga udarali, a onda odveli do napuštenog kamenoloma, gde su mu zadali još nekoliko udaraca od kojih je on preminuo.

Kad su shvatili šta su učinili, pokušali su da se otarse tela tako što su ga zapalili, ali pošto im nije uspelo, njegove ostatke su bacili u jamu koja se nalazi u kamenolomu koji više nije u funkciji i koji se zatrpava već neko vreme. Tu rupu narednih dana nastavile su da zatrpavaju mašine izuzetno velikom količinom zemlje.

Zoran Isailović je kobnog dana, tvrde prijatelji, krenuo iz rodnog Ripnja u Ralju kako bi kupio sebi osnovne namirnice.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar