NAJVEĆA ‘GRDOSIJA’ KOJA JE IKADA UŠLA U ARENU: Saša Mirković i Megaton spremaju SPEKTAKL za Lukasov koncert!

Bliži se 14. April kada je zakazan muzički spektakl godine, veliki solistički koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda u Štark Areni!

Aca Lukas je svoju publiku pred koncert obradovao sa čak tri nove pesme: “Pokidan”, “Jednom” i “Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti i ušle u trending na platformi Jutjub!

Hype produkcija na čelu sa poznatim producentom i najuspešnijim estradnim menadžerom u regionu Sašom Mirkovićem su ovaj put nadmašili sva očekivanja.

Naime, Saša Mirković je svojom objavom na Instagramu uputio publiku šta ih to očekuje te spektakularne večeri.

Da bi šou bio na najvišem nivou, dovedena je najveća produkcija u ovom delu Evrope.

– Postavljanje najveće “GRDOSIjE” koja je ikada ušla u Beogradsku Štark Arenu. MEGATON produkcija pokazuje da je najveća i najbolja produkcija u ovom delu Evrope. @aleksandar_vuksanovic_official i @folk_house_band će nastupati na bini koja je dužine 35 metara o visoka 15 metara. Sa neviđenim zvučnim i svetlosnim efektima. Vaše je samo da dođete i uživate u kvalitetnoj muzici i vrhunskoj žurki. Najveća žurka na Balkanu uskoro počinje! Ponosan sam na celu ekipu i sve vas koji ste nas podržali! Hvala vam svima od srca – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar