MUŠKARAC (60) UMRO TOKOM SEKSA U ČAČANSKOM HOSTELU?! Evo šta je policija pronašla u njegovoj sobi!

Muškarac (60) iz Čačka preminuo je je juče u jednom hostelu, a kako se sumnja njemu je pozlilo tokom s*ksualnog odnosa s jednom mlađom ženskom osobom.

Podsetimo, čovek je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

– Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu – kaže naš sagovornik iupoznat sa detaljima istrage i dodaje:

– Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno. Pretposatvlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je videla da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

– Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć – kaže izvor:

– Nije isključena mogućnost da bi nesrećni čovek preživeo da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobegla – kaže sagovornik i dodaje:

– Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona verovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar