Medvedev zaustavio Kecmanovića u polufinalu Los Kabosa

Rus Danil Medvedev savladao je Miomira Kecmanovića sa 2:0 po setovima 7:6, 6:1 i plasirao se u finale turnira u Los Kabosu. U borbi za titulu sastaće se sa Britancem Kameronom Norijem. Miomir će igrati finale u dubl konkurenciji, piše dnevni sportski list Sport.

Miomir Kecmanović nije uspeo da napravi iznenađenje. Naš teniser imao je snage za jedan set u kome je pružio veliki otpor, imao je i brejk prednosti, ali nije uspeo da ga sačuva. U drugom setu Medvedev je bio nezaustavljiv i lako je rešio meč u svoju korist.

Velika borba u provm setu. Prvi je do prednosti stigao Kecmanović kada je u četvrtom gemu oduzeo servis protivniku. Rus je izgubljeno nadoknadio u sedmom i vratio brejk. Potom su oba tenisera bila sigurna na svoj servis, pa je set rešen u taj-brejku.

Medvedev je bio neumoljiv u ovom periodu, dobio je taj-brejk bez izgubljenog poena – 7:0.

Kako je završio prvi set Medvedev je nastavio i u drugom. Redom je odvajao gemove, a našem teniseru je dozvolio da osvoji samo jedan – 6:1 u drugom setu.

Medvedev će u finalu igrati sa Britancem Norijem, koji je u drugom polufinalu savladao Ože Alijasima sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3).

Kecmanović će igrati za trofej u dubl konkurenciji zajedno sa Amerikancem Vilijamom Blumbergom.

Njih dvojica savladali su u polufinalu Andresa Moltenija i Santjaga Gonzalesa sa 3:6, 7:5, 13:11 i u finalu će u noći između subote i nedelje igrati protiv Ravena Klasena i Marsela Mela.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar