KRAGUJEVAC: OPOZICIJA TRAŽI ODGOVORE OD VLASTI GDE SU 296 MILIONA IZ GRADSKE KASE!

Sednica Skuštine grada počela je u 9 sati.

Inače, ova zasedanja počela su još 24. aprila i prekinuta su nakon 16 sati rada. Sednica je trebalo da bude nastavljena 10. maja, ali je odložena zbog nedostatka kvoruma, jer se odbornici vladajuće većine nisu pojavili, što je neviđena bahatost i pljuvanje građanima Kragujevca u lice!

Tokom zasedanja 24. aprila, da podsetimo, odbornici opozicije su svoje vreme za govornicom koristili da ćutanjem izraze protest zbog odbijanja vlasti da na dnevni red stavi tačku u okviru koje bi se raspravljalo o spornom preuzimanju zemljišta kod Zastavinog servisa.

To je, inače, samo jedna od sumnjivih i po Kragujevac veoma štetnih poteza koje vladajuća garnitura povlači poslednjih godina!

Kragujevačka opozicija je na poslednje zasedanje koje je odloženo (10. maja), došla u majicama sa natpisom: „Šta je sa 296 miliona”.

U pitanju je iznos koji će iz gradskog budžeta biti bukvalno bačen na okončanje sudskih sporova oko dva pomoćna objekta i 8.568 metara kvadratnih zemljišta zemljišta koji se nalaze pored Zastavinog servisa.

Za sada su, inače, tokom trajanja zasedanja usvojene svega 4 od tridesetak tačaka dnevnog reda.


Sumadijskenovine.info

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar