HYPE PRODUKCIJA SLAVI DRUGI ROĐENDAN: Ovim povodom oglasili su se Saša Mirković i pevačica Kija Kockar (VIDEO)

Pre tačno dve godine, 12.maja. 2020 godine, na medijskom nebu Srbije zasijala je još jedna zvezda, HYPE zvezda!

U ove dve godine, Hype televizija, Hype produkcija i Hype portal ostvarili su rezultate kojima mogu da pozavide i neke tzv. velike medijske kuće.

Pod dirigenstkom palicom najuspešnijeg producenta i menadžera na Balkanu Saše Mirkovića, Hype kolektiv gradi svoj put dobrom i kvalitetnom muzikom, serijama i filmovima, kvalitetnim emisiijama i dnevnim sadržajima.

Hype produkcija u svom jatu ima najveću muzičku balkansku zvezdu Acu Lukasa, ali i najveću zvezdu mlađe generacije Kiju Kockar. Hype je prva televizija koja je pokrenula novi trend na našem medijskom nebu koji popularne internet zvezde predstavlja kao voditelje na televiziji. Niko to pre Hajpa nije uradio!

Ovim povodom na društvenim mrežama oglasili su se Saša Mirković i pevačica Kija Kockar.

– Srećan vam svima dan Svetog Vasilija Ostroškog, a članovima Hype produkcije i Hype televizije srećan 2.rodjendan. Srećan sam što smo za ovako kratak period postali najbrže rastuća produkcija u regionu a da nismo još ni prohodali. Hvala svima koji svojim radom doprinose da se Hype razvija sve brže. Od danas hodamo…. – napisao je Mirković na svom Instagram profilu.

Kija Kockar je čestitke podelila na svom Tviter profilu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar

Translate »