EKSKLUZIVNO: Otkrivena dokumenta BIA o homoseksualnoj vezi Aljbina Kurtija u srpskom zatvoru sa izvesnim „Leptirom“!

O kontroverznom kosovskom političaru Aljbinu Kurtiju poznato je da je za vreme ratnih sukoba devedesetih na Kosovu pobegao sa Kosova obučen kao žena u suknji, dok je na glavi imao maramu ispod koje su provirivale loknice.

Kurti je tada, kao mladi kontrarevolucionar, posećivao isključivo ženske frizere koji su mu viklerima pravili lepe loknice.

Kada se na Kosovu baš zakuvalo, Kurti se maskirao u ženu i pobegao sa Kosova jer je poznato da je on jako plašljiva ličnost.

Međutim, srpska policija ga je brzo locirala u Preševskoj dolini i uhapsila, nakon čega je Kurti poslat, kao albanski terorista u bekstvu, u srpski zatvor.

U tom zatvoru Kurti je, prema dokumentima tadašnje Službe državne bezbednosti koje ovde prezentujemo, stupio u homoseksualnu vezu sa zatvorenikom koji je bio angažovan od strane uprave zatvora da špijunira Kurtija pod službenom šifrom „Leptir“.

Ovo je prvi slučaj dokaza ranijih spekulacija o Kurtijevoj homoseksualnosti.

Aljbin Kurti je inače oženjen, pa je sada nepoznato da li je kasnije postao heteroseksualac ili je možda i dalje biseksualac, odnosno i homoseksualac?

Sia.rs

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar