BRUKA U BORU: Organizovali matursko veče da bi opljačkali nekadašnje školske drugove!

Rođeni su 1972. godine u Boru, maturirali 1991, rasli su uz Pearl Jam, R.E.M, Princa, INXS, Stinga, George Michaela i ostalih svetskih zvezda, a sada…

Afera oko maturske večeri u Boru i dalje se ne stišava!

Vest koja je obišla Srbiju o tome kako su Đilasovi i Jeremićevi botovi sprečili nastup na maturskoj večeri najveće muzičke zvezde u regionu Ace Lukasa, koji je hteo da ulepša događaj tako što će potpuno besplatno otpevati nekoliko svojih najvećih hitova, nije više aktuelna – sada je u javnost isplivao sav prljav veš u vezi sa organizacijom maturske večeri i naduvanom cenom ulaznica!

Naime, cena ulaznice za pomenuto matursko veče u Boru bila je 3.100 dinara, iako je uobičajena cena za ulaz na takve događaje do 1.700 dinara, i to u Beogradu i  većim gradovima Srbije, a ukupno je bilo 170 zvanica na maturskoj večeri!

Prostom matematikom dolazi se do cifre od 250.000 dinara razlike u ceni, dakle, više od 2.000 eura, koje su organizatori maturske večeri lukavo i bezobzirno strpali sebi u džepove i to ZA SAMO JEDNO VEČE, a na račun svojih nekadašnjih „školskih drugova“!

Da stvar bude gora po organizatore maturske večeri, ulaznice su prodavali za maturu bez fiskalnog računa i tako oštetili državu jer su utajili porez veći 200.000 dinara PDV-a koji su strpali u svoje džepove. A za toliko su praktično pokrali i svoje školske drugove.

Većina oštećenih učesnika proslave maturske večeri najavljuje i sudske tužbe zbog prevare organizovane zarad sticanja materijalne dobiti na nelegalan način.

Po Boru se priča da su od tih para prvo sebi kupili tompuse…

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar