BRUKA: Bliski saradnik Zdravka Ponoša uhapšen zbog ilegalne kocke i kokaina!

Član Republičkog izvršnog odbora stranke Srbija centar SRCE i predsednik Izvršnog odbora ove stranke u Leskovcu Vladimir Šiškin uhapšen je u jednoj ilegalnoj kockarnici u Nišu i njemu se stavlja na teret neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Beogradski mediji su jutros objavili fotografije samog hapšenja, i da je u pretresu nađena manja količina kokaina, marihuane i novca koji su potom zaplenjeni.

Prema našim saznanjima, akcija policije odigrala se u staroj kockarnici „Buldog“, u centru Niša preko puta glavne autobuske stanice.

U stranci Srbija centar SRCE kažu da će se oglasiti zvanično o ovom slučaju, s obzirom da nije prošlo ni dva dana kakao je Šiškinu poverena odgovrna funkcija u samom vrhu stranke.

Šiškin je svoj politički angažman započeo pre par godina, pre svega u Pokretu slobodnih građana (PSG), da bi ga nastavio u pokretu koji je formirao Zdravko Ponoš. U javnosti je prepoznat kao jedan od najoštirijih kritičara lokalne vlasti i SNS-a uopšte.

Oštre kritike sistema iznosio je čak i kroz nekoliko tekstova na našem portalu.

Inače, Vlasimir Šiškin je i pre par mesecie učestvovao u incidentu u strogom centru grada, u jednom trenutku pokušavajući da napad na njega u poznatom gradskom kafiću predstavi sa političkom pozadinom, iako je bila reč o pokušaju posredovanja u rešavanju naplate novca koji je bio uzet pod kamatom od zelenaša.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar