Beograd: Talas izbeglica iz DS zapljusnuo sedište SNS

Kolona od više stotina izbeglica iz Demokratske stranke napravila je najveću do sada izbegličku krizu u Beogradu, zastoj saobraćaja i humanitarnu katastrofu. Migracija preostalih članova Demokratske stranke ka Srpskoj naprednoj stranci ne jenjava, prihvatni centri za ove „žute migrante“ niču širom Srbije a i EU i, naravno, neizbežni deda Soroš, obećali su pomoć u zbrinjavanju ovih nesrećnika.

Direktor prihvatnog centra „Sigurna žuta kuća“ u Beogradu, Srboljub Naprednjaković, kaže da je humanitarna katastrofa na pomolu.

– SNS je do sada zbrinuo više desetina hiljada žutih izbeglica a nastaviće u skladu sa svojim mogućnostima da zbrinjava nesrećnike koji beže pred strahotama partijske vladavine Dragana Šuntanovca i njegove vrhuške. Ti ljudi su mnogo propatili, ostali su bez fotelja i privilegija nakon poraza na izborima, nemaju više priliku da kradu a to jedino znaju da rade i sada dolaze kod nas i učlanjuju se masovno u SNS da bi mogli opet da se dočepaju neke funkcije i da dopljačkaju ono što nisu stigli da ukradu za vreme dvomandatne drpokrature Tadića Svrgnutog i njegovih slugu – izjavio je Naprednjaković za dnevne novine sa najvećim u Srbiji, dodajući da je „situacija alarmantna jer ponestaje funkcija i mesta u državnoj upravi za žute izbeglice“.

Predstavnik Udruženja žutih izbeglica iz Demokratske stranke, Kradoljub Drpić, kaže da je zadovoljan tretmanom SNS prema žutim migrantima.

– Prezadovoljni smo dobrodošlicom i pažnjom koju imamo ovde kod ovih Vučićevih. Mnogi naši članovi već su zbrinuti, Jelena Trivan, Goran Vesić, Mlađan Dinkić, Aca Šapić, Siniša Mali, Sosa Spasovski iz Bora i mnogi drugi žuti lopovi kao i čitava armija naših članova širom Srbije već su se snašli u novoj sredini i već su zaseli u tople fotelje po selima, opštinama i gradovima. I što je najbitnije, već su se adaptirali na novu sredinu i nove partijske kolege – ushićeno kaže Drpić.

Prema informacijama Crvenog krsta , do sada je utočište u SNS našlo više od 100.000 demokrata.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar