Aca Lukas o sramnom potezu RTS-a: Nije ništa čudno što Jadranka Barjaktarović peva na javnom servisu, Olivera Kovačević mrzi svoju zemlju!

Nakon oglašavanja kontroverzne urednice zabavnog i sportskog programa javnog servisa Srbije Olivere Kovačević, na temu skandaloznog pevanja pevačice Jadranke Barjaktarović na ovoj televiziji, trenutno najveća muzička zvezda na Balkanu Aca Lukas prokomentarisao je ovaj potez Kovačevićeve.
Da podsetimo, Olivera Kovačević je rekla za naš portal danas kako nema nikakav komentar na to što pevačica koja otvoreno pokazuju mržnju prema Srbima peva na javnom servisu te iste Srbije i na taj način zabavlja građane Srbije.
Lukas je o ovom skandaloznom činu  rukovodstva RTS-a u užem sastavu Kovačević- Bujoševič rekao:
– Nista tu nije čudno, kada je u pitanju čuveni crni dvojac RTS-a  Bujošević – Kovačević. 
Opste je poznato , da je uređivačka politika koju sprovodi Kovačevićeva  uglavnpm , veoma perfidno i poluprikriveno nastrojena protiv svoje zemlje i naroda, što se može videt iz priloženog.
Ne toliko zbog Jadranke i mjenih stavova , koji su na kraju  krajeva  njeno pravo, nego zbog samog čina da je dotična pevačica , dovedena na javni setvis –  najvazniju medijsku ustanovu  i televiziju ove zemlje., Jadranka je svojim postupkom pokazala , šta misli o zemlji na čijoj televiziji sada gostuje, a amin za to je dobila upravo od gore pomenutnog dvojca Kovačević- Bujošević, što je skandalozno.

Nije bitna Jadranka,  koliko je mnogo bitnije da se zapitamo kada će se kraj anti-državnom , protivnarodnom , destruktivnom i najviše  izdajničkom dvojacu.  Njih definitivno treba skloniti sa ovako važnih i bitnih funkcija, Jer je potpuno besmisleno  da javno glasilo i to najbitnije u zemlji zbog ovo dvoje probisveta i korumpiranih prevaranata bude taoc  njihovih mentora iz inostranstva  okrenut protiv svog naroda , u cijij službi treba da bude jer ih taj isti narod na kraju krajeva plaća – bio je oštar u svojoj izjavi za portal “HYPE” Aca Lukas.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar