Zvezda proslavila svoju slavu Đurđevdan

Fudbalski klub Crvena zvezda je u muzeju ispunjenom trofejima proslavila klupsku slavu Đurđevdan, a događaju su prisustvovali generalni direktor Zvezdan Terzić i predsednik Svetozar Mijailović, kapiten Milan Borjan, te stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem, ali i mnogobrojne legende kluba – počasni predsednik Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Stanislav Karasi, Ratomir Dujković, Jovan Kule Aćimović i Saša Marković…

Slavski kolač osveštao je vladika Hrama Svetog Save Stefan Šarić, koji se pomolio za to da pandemija korona virusa prođe i da na stadionu ponovo budu navijači.

„Zadovoljan sam što je tu Dejan Stanković. Njegovo iskustvo, život i energija koju ima mi uliva nadu. Ja sam navijač Crvene zvezde, to je velika stvar, a mi uvek imamo velika očekivanja, tako da se i ja nadam duploj kruni”, rekao je Šarić.

Prisutnima se obratio i predsednik kluba, koji je poručio da je najbitnije da navijači ponovo dođu na stadion.

„Nadam se da ćemo imati priliku da se okitimo još jednim trofejem do kraja sezone, tako da nam naša slava predstavlja posebno zadovoljstvo, jer smo je obeležili na ovakav način uz prisustvo visokih sveštenih lica koji su izrazili želju da dođu i uveličavaju sve ovo. Najbitnije u svemu je da na naš stadion dođu i navijači, te da na taj način obeležimo uspešnu godinu, a s druge strane da svi osetimo radost prisustva događaju proslave titule i završnice Kupa Srbije”, poručio je Mijailović.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar