Zašto režim napada Igora Jurića?

Režimski mediji razapinju danima već Sergeja Trifunovića i Igora Jurića i vršljaju im po fondacijama a u fondaciju Dragice Nikolić ne smeju ni da privire?!

Tokom prošlog vikenda izvršen je brutalan napad na još jednog čestitog i poštenog čoveka koji se usudio da se priključi borbi za bolje sutra!

Naprednjačka mašinerija i njihovi režimski mediji udarili su na Igora Jurića, oca pokojne Tijane Jurić, koja je svirepo ubijena pre nekoliko godina.

Naime, neki tamo šklj portal iz Hrvatske pod nazivom „Express“ objavio je da je Igor Jurić 2011. godine bio na drugoj strani zakona. Navodno je uzimao naftu iz firme u kojoj je radio i nije vraćao novac. On je to priznao, rekavši da se kaje zbog svoje prošlosti i da „opravdanja nema. Ja sam sedam meseci nosio nanogicu u svom domu da odslužim kaznu zbog svoje nečasti“.

Rekao je da nije tačno da je to učinio zbog kockarskih dugova i da se nikada nije kockao niti zbog te pošasti imao dugove.

Baš je neki tamo šklj portal iz Hrvatske našao ovu priču u Srbiji i objavio je. Iz aviona se vidi da je Aleksandar Vučić, kao samoproklamovani medijski majstor i fašistički propagandista, dugo imao te informacije i da ih je baš sada prosledio tom nekom šklj portalu iz Hrvatske.

Zašto? Da ne bi ispalo da on lično napada Jurića, već kao Hrvati.

No, Vučićevi otisci su pronađeni u Informeru, Kuriru, Alo, Srpskom telegrafu i Večernjim novostima koji su odmah preneli informacije tog nekog hrvatskog šklj portala. Apsolutno svi ti režimski mediji (nisu to mediji režima, već lični mediji Aleksandra Vučića jer ih je on posredno otvorio ili kupio ili ih lično uređuje) preneli su tu vest sa gotovo identičnim naslovima, koristeći iste pogrdne reči, poput „lopov, robijao, krađa“.

Da, slobodno i nedvosmisleno možemo reći i tvrditi da iza hajke protiv časnog Igora Jurića stoji niko drugi, već Aleksandar Vučić.

Zašto Vučić napada Igora Jurića?

Jurić u poslednje vreme preko Tvitera iznosi dosta kritične stavove po pitanju nesposobnosti vlasti da reši određene probleme kada je u pitanju bezbednost dece. Gostovao je i u određenim emisijama u kojima je govorio da država apsolutno ništa ne radi po pitanju njegovih inicijativa, iako su obećali da će tom problemu posvetiti više pažnje.

To je razlog zašto se satanizuje Igor! Samo zato što priča istinu, a istina se ne sme pričati u toku predizborne kampanje.

Svako ima neku mrlju u svojoj prošolsti. Eto, sticajem okolnosti mrlju ima i Igor Jurić. Čovek je. Da li to znači da on ne sme da govori? Da li to znači da ne sme da se bori za ono u šta veruje?

Mogu Igoru samo jedno da poručim! Ne smeš da se predaš! Moraš nastaviti da se boriš! Moraš nastaviti da se boriš za živote dece u Srbiji! Moraš nastaviti da govoriš ono što znaš i šta osećaš! Nikako ne smeš posustati pred kriminalcima iz Srpske napredne stranke, pred Aleksandrom Vučićem i njegovim medijima.

Ne smeš dopustiti da te zgaze narkomani iz Srpske napredne stranke i vlasti. Ne smeš dopustiti da te jedan ratni profiter zvani Aleksandar Vučić ponizi i ugasi tvoju misiju za bolju budućnost naše dece.

Ne smeš dopustiti da te uplaše narkomani iz Srpske napredne stranke i naduvani i nadrogirani urednici Kurira, Informera, Alo i Srpskog telegrafa.

Nikako ne smeš odustajate!

Sada kako pišem ovo, setih se nečeg što je jako interesantno.

Sećate se da smo Vučićevog sina videli u Rusiji kako navija u društvu narkomana i osuđivanih kriminalaca. E, sad. Vučićev sin je jedno stvarno zlatno dete jer se bahati po Srbiji, troši hiljade i hiljade sumnjivih evra u društvu osvedočenih narkomana i kriminalaca, a ti Igore si lopov i kriminalac.

Ne može tako! Ako ste svi vi kriminalci, lopovi i narkomani, to ne znači da su svi takvi! Ovde je na delu klasičan primer autoprojekcije.

Još se Vučić preko tog hrvatskog šklj portala usuđuje da osudi Jurića za malverzacije u njegovoj fondaciji, dok Srpska napredna stranka pred svake izbore više liči a mašinu za pranje novca, nego na jednu političku partiju. Pred svake izbore SNS pere ogromne količine para para preko fiktivnih i lažnih donacija.

Igore, veruj u sebe i u ono što radiš! Nemoj odustajati!

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar