Veliki povratak Snežane Dakić na male ekrane: Vodiće emisiju „MALE STVARI“ na Hype televiziji!

Jedno od najpoznatijih  i najomiljenijih tv lica u Srbiji, Snežana Dakić, vraća se na male ekrane sa novom emisijom “MALE STVARI” koja će se emitovati  na Hype televiziji.

“Sreću čine male stvari. A često ih nismo ni svesni. Takođe, skloni smo da krupnim stvarima umanjujemo značaj da ih poričemo i zato smo često nezadovoljni ili anksiozni, čak i kada imamo sve!!”
To je bio lajt motiv poznatoj tv autorki Snežani Dakić da pokrene novu emisiju koja će se baviti fenomenima svakodnevnog života kao što su usamljenost, sreća, tuga, radost, žalost, ljubavni odnosi, odnosi unutar porodice i sa prijateljima. Sa svojim gostima otkrivaće koje nam sve zamke nosi odrastanje i sazrevanje, koliko se vreme promenilo i da li smo ga sustigli.
Da li dobro razumemo svoje roditelje i svoju decu i da li razumeju oni nas?  Gde škripi u našoj vezi ili u postelji? Da li lažemo sami sebe ili lažemo samo druge?
-Već dugo želim da postavim tv emisiju koja će biti korisna za publiku, koja će istovremeno biti i poučna i zanimljiva, koja će davati odgovore na naše svakodnevne životne dileme – kaže Snežana i dodaje:
-Presrećna sam što je Hype televizija otvorena za ovakve teme. Mislim da to nedostaje u aktuelnoj televizijskoj ponudi.
-Obzirom na to da je ovo kanal koji gledaju mladi ljudi, verujem da će im ove teme biti zanimljive i da će im pomoći u sazrevanju, u prevazilaženju nesigurnosti i otuđenosti. Istovremeno, njihovi roditelji, bake i deke dobiće bolji uvid u to šta mladi danas žele i zašto su takvi kakvi su.  A mladi će, nadam se bolje razumeti svoje starije ukućane. Na taj načinn moći će lakše da prihvate jedni druge i da žive srećnije. – rekla je Snežana Dakić, koja se na tv ekrane vraća posle dvogodisnje pauze.
Za to vreme postala je sertifikovani NLP praktičar, završila je akademiju za profesionalni lajf koučing, a trenutno je na master edukaciji iz neurolingvistickog programiranja.
U premijernom izdanju emisije “MALE STVARI” sutra, 22. maja od 12h gledaćete;
U prvom izdanju emisije “Male stvari”
Glumac Milan Kalinic otkriva kako se kao mladić borio sa nesigurnošću, dok psiholog Sanela Feković tumači zašto se on tako osećao.
Objasnio je i na koji način razgovara sa svojom decom i kako im objašnjava da društvene mreže daju iskrivljenu i netačnu sliku stvarnosti i  da li je njega slava promenila.
Sanela je odgovorila na pitanje pratilaca sa društvenih mreža kako alkoholičar utiče na celu porodicu i kako se postaviti prema članu porodice koji ima taj problem.
Među temama je i kako traume predaka modeluju naš načim razmisljanja i odnose, šta najviše zameramo roditeljima , kako da se izborimo sa mišljenjima drugih i kako da pobegnemo od upoređivanja…
Podsetimo, Snežana Dakić je dugo godina u novinarstvu, radila je na brojnim televizijama, a proslavila se sa kultnom emisijom “Život u trendu”.  Snežana se sada  vraća sa emisijom “MALE STVARI” koja će sigurno biti poučna za sve gledaoce HYPE televiztije.
IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar