Vanjin otac me je molio da je vratim u takmicenje Zvezda Granda! Popović prvi put o skandalu, pretnjama i odlasku Marije Šerifović iz žirija (FOTO)

Saša Popović-Foto:Printscreen

„Nemanju Stevanovića smo diskvalifilkovali i Milenu Ćeranić zbog rijalitija. Nemanju smo vratili, i Mileni su uvek otvorena vrata u Grandu. Marija je jednom sama diskvalifikovala jednog takmičara i to se nije digla prašina tada. Ovo je sad haos jer je devojčica od 18 godina“, ističe Popović.

Direktor „Granda“ Saša Popović odlučio je da progovori o skandalu u Grandu kada je takmičarka Vanja Knežević diskvalifikovana.

 Za ovih 18 godina preživeli smo razne napade. Bilo je toliko muzičkih takmičenja, mi smo odoleli svemu tome, došli smo tu gde smo. U subotu smo imali najgledaniju emisiju u poslednjih nekoliko godina. Ono što je bitno da kažem, da smo za sve godine iznedrili toliko puno dece, imena i pevača i srećan sam što ta deca danas imaju svoje kuće, stanove, decu, porodice… Te 2014. godine pojavila se Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Stevan Anđelković. Pa posle Milica Todorović, Rada Manojlović, Dule Svilar, Dinča, Milan Stanković. Potom 2009. sve vrsni pevači, Darko Lazić, Jova Stevanović, Topalko, Jelena Kosotv, Aleksandra Bursać… Pa onda dalje Stefan Petrušić, Petar Mitić, Milica Pavlović, Nadica Ademov, Andreana Čekić, pa Prijovićka, Grujićka… Ne znam kako bi se radile muzičke emisije da nismo napravili toliko novih imena. Grand je iznedrio milion njih, održao popularnost mnogim pevačima –rekao je Popović na samom početku i dodao:

– Preko 100.000 kandidata. Da se ne lažemo, danas svi hoće da pevaju i starlete. Za sve ovo vreme imali smo preko 200 članova žirija, i pevači, glumci, tekstopisci, kompozitori. U jednom trenutku su bili u žiriju i Ceca Ražnatović i Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, zaista puno. Prošlo je sigurno preko 100 pevača. Ova šestorka sada je najbolji žiri i ljudi koji imaju kredibilitet – kaže Popović.

Popović je takođe progovorio o glasinama koje kažu da Marija Šerifović napušta žiri.

– Marija, ako ovo gledaš, nemoj molim te da napustiš takmičenje. Ma dajte, žiri ostaje takav kakav jeste. U sledećoj sezoni imamo sve novo – rekao je on.

Vanja Knežević-Foto:Printscreen

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar