UŽAS: Radnik Dragana Šolaka NATERAO korisnicu SBB sistema da ga ORALNO ZADOVOLJAVA!

Ana K, korisnica kablovskog operatera SBB, koji je inače u vlasništvu „Junajted grupe“, obratila se našoj redakciji i podelila jezivu i bolnu ispovest kako je od strane jednog operatera ove kompanije bila primorana da ga oralno zadovolji!


Ovo nije prvi put da se mnogi korisnici žale što na usluge, što na radnike zaposlene u SBB, ali ovo je ipak otišlo predaleko, a iz ovog kablovskog operatera niko se nije udostojio da obavesti javnost o ovom monstruoznom događaju.

Ana se premišljala da li da ovo prijavi, i na kraju se odlučila da pošalje mejl SBB-u.

– Poštovani, želela bih da pohvalim vašeg radnika Andreju, za visoku profesionalnost i ljubaznost. Danas je bio kod mene na intervenciji – počela je Ana, a zatim je usledio šok:

– Nažalost, moram da se žalim i na vašeg radnika Bojana M. koji je kod mene bio 16.6. Mislila sam da to ne uradim, ali ipak moram. Ušao je u kuću kao domaćin, odmah tražio kafu i hladan sok. Neprestano je pričao koješta, a nije uradio sve što je trebalo. Uz mene je bio moj prijatelj, baš zato što ne volim da budem sama kada dolaze majstori.

printscreen

Bojan je, nakon što je otišao iz stana počeo da joj šalje poruke.

– Nakon što je Bojan otišao, i prijatelj je otišao. Tada sam primetila teget auto „dačiju“ i dalje kod moje kuće. Bojan mi je pisao poruke da ne brinem, da još uvek proverava modem. Otišao je i nakon nekog vremena zvao da dođe na kafu. Rekao je da inače radi reon Zemun, ali mu je taj dan zapalo Banovo brdo i da nema posla.

Kako ističe Ana, prihvatila je poziv jer joj je Bojan bio simpatičan, ali nije mogla ni da sluti šta će se nakon toga dogoditi.

– Primila sam ga na kafu, poljubili smo se jer je rekao da sam mu se odmah dopala, a i on je meni bio simpatičan. Međutim, nakon toga me je primorao da ga ljubim po stomaku i oralno ga zadovoljim. Ne mogu opisati kako sam se grozno osećala. Otišao je u Oršac da sredi kvar, i hteo da opet da dođe, ali sam ga odbila – ispričala je ona jezivu ispovest.

Ostaje da se vidi da li će se napokon neko udostoji da se oglasi iz „Junajted grupe“, ili bar iz SBB-a, ili će ovaj slučaj pokušati da zataškaju kao da se ništa nije dogodilo.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar