“USKORO NA HYPE TV: ISTINA O SAIGRAČU IZ BEŠIKTAŠA I MISTERIOZNOM VATERPOLISTI”: Aca Lukas najavio razotkrivanje svih SKANDALA Jelene Karleuše

Sukob između našeg popularnog pevača Ace Lukasa i Jelene Karleuše se ne stišava.

Nakon što je Lukas najavio da će uskoro u emisiji koja će biti emitovana na Hype televiziji otkriti sve intrigantne detalje o Karleuši, pevačica je u novoj objavi na Instagramu navela da “neće da ćuti”.

Ipak, Lukas se nakon njenog komentara ponovo oglasio, navodeći da će uskoro izneti mnogo nepoznatih detalja iz Jeleninog života:

– Uskoro na TV Hype: Istina o tamnoputom saigraču D.T. iz Bešiktaša! Pa onda, istina o misterioznom vaterpolisti uslikanim kako se isparkirava iz Jecine garaže, dok je D.T. na pripremama u Kini! Pa onda: istina o moljakanju bivše supruge Ace Lukasa da zove sve veze koje ima da se spreči izlazak slika i selfija i obelodanjavanja ljubavno-s*ksualne veze sa Ognjenom Vranješem (dramatična noć uoči objave tog skandala) – stoji u Lukasovoj najnovijoj objavi na Instagramu.

Izvor: Hype TV

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar