URNEBESNE REAKCIJE TVITERAŠA ZA SPOT TINE IVANOVIĆ

Foto: Printscreen YT

Pevačica Tina Ivanović je  uvek bila zanimljiva javnosti po svojim pesmama sa škakljivim tekstovima, ali i spotovima koje je radila.

Tako se ovih dana u fokus javnosti vratila jedna pesma, koju je Tina snimila davne 2007. godine i popularnog „artvorka“, koji se na njenom zvaničnom Jutjub kanalu pojavio godinu dana kasnije.

Naime, ona je u ovom videu za pesmu „Laku noć pameti“ ne samo iskopirala spot za veliki hit Britni Spirs „Do kraja sveta“, već je na postojeću scenu u Britninom spotu namontirala svoju glavu.

U originalnom spotu vidi se Britni u rokerskom fazonu, u crnom kožnom autfitu i pocepanim čarapama, koja je okružena igračima, dok je oko nje upaljena vatra. Ova scena se očigledno vrlo dopala i Tini, pa je u montaži njena fotografija lica samo namontirana na Britnino telo.

Snimak je postao viralan i na društvenim mrežama, a komentari su se samo ređali jedan za drugim.

Foto: Printscreen YT

– Mnogo volim ovaj ordure bizarre momenat montiranja Tinine glave na Britni haha! Ovo je istorijski momenat! Carica! Viđao sam da se spotovi kopiraju 1:1, ali da neko namontira glavu na originalnu verziju još nisam! – glase samo neki od urnebesnih komentara na ovaj Tinin video.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar