UČESTALI OBRAČUNI U OBRENOVCU: Pucao u komšiju „zbog buke“!

Policija traga za D. K. (29) iz Obrenovca zbog sumnje da je pre dva dana oko 18 sati došao kod komšije A. Ž. (25) i pucao u njega jer ga je dan pre toga upozorio na buku, nezvanično saznajemo. Pucnjava se dogodila u obrenovačkom naselju Rvati, a osumnjičeni, na sreću, nije pogodio žrtvu. Beogradski mediji su preneli da je napadač nedavno izašao iz zatvora gde je proveo pet godina.

Prema nezvaničnim informacijama, D. K. je, nakon pucnjave, pobegao sa pištoljem u ruci, a njegov komšija je pozvao policiju, koja je odmah krenula u potragu za napadačem. Na snagu je stupila policijska akcija „Vihor”, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Obrenovac je poslednjih meseci postao grad čestih sukoba. U decembru prošle godine su se za manje od 24 časa dogodila dva obračuna. Tada je napadnut i pretučen N. D. (27), dok je u njegovog druga V. M. (23) pucano iz pištolja. Dan ranije pucano je na S. T. (28).

Nakon istrage prvog slučaja, policija je uhapsila napadača S. Đ. (30) koji je, navodno, član navijačke grupe „Principi” čiji je vođa bio Veljko Belivuk. U drugom slučaju, inspektori su priveli osumnjičenog nasilnika Đ. M. (21).

U maju prošle godine u Obrenovcu je ubijen Branislav Penčić (41), bivši vođa „Hedhantersa” navijačke grupe FK Partizan. Policija je nekoliko dana nakon likvidacije privela U. Š. i I. B. osumnjičene da su umešani u ovo ubistvo. Posle osam meseci skrivanja, u BiH je uhapšen i D. P. (26) koji se tereti za ubistvo Penčića.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar