UBIO ČOVEKA STOLICOM: Ubistvo u Zavodu za smeštaj odraslih lica u Kragujevcu!

U Zavodu za smeštaj odraslih lica „Male pčelice” u Kragujevcu jedan od korisnika ubio je drugog štićenika.

U vreme koje je predviđeno za odmor korisnika, jedan od njih je ušao u sobu i udario stolicom drugog štićenika koji je podlegao povredama.

Nadležni u Zavodu za smeštaj odraslih lica u Kragujevcu odmah su reagovali, ali nažalost nastradalom muškarcu nije bilo pomoći.

Kako je potvrdila zamenica Višeg javnog tužioca u Kragujevacu Vesna Perović, korisniku za koje se sumnja da je izvršio ubistvo određeno je zadržavanje, a telo nastradalog štićenika poslato je na obdukciju.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da će nakon izveštaja nadležnih organa i razgovora sa zaposlenima biti utvrđene činjenice u vezi sa ubistvom u Zavodu za smeštaj odraslih osoba „Male pčelice” u Kragujevcu, kao i da li je bilo propusta u radu te ustanove.

Iz Ministarstva je rečeno da osobe koje su bile učesnici događaja nisu u prethodnom periodu pokazivale nasilno ponašanje.

Kako je navedeno, Ministarstvo je obavešteno je o događaju, a policija i tužilaštvo su na mestu događaja i obavljaju uviđaj.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar