Ubijen Luka Ž. (37) vođa navijača Crvene zvezde!

Vlasnik kafea „Ritual“ Luka Ž.(37) ubijen je sinoć u Bloku 44 na Novom Beogradu u svom lokalu. Ubijeni je jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe Belgrade boys, javlja srpska novinska agencija SIA. Ubijeni Luka Ž. (37) vlasnik kafića „Ritual“, dobro je poznat policiji zbog svojih „ranih radova“ i povezanosti sa navijačima Crvene zvezde.


Podsetimo, ubijeni je sedeo za šankom u svom lokalu na Novom Beogradu, kada je mlađi muškarac u radnom odelu ušao u lokal i pitao da li može do toaleta. Dopustili su mu i kad je izašao izvadio je pištolj i pucao u Luku.

Lukini drugovi su zatim skočili na ubicu i uspeli da ga savladaju, počeli su da ga udaraju i navodno tako mu je ispalo oružje. Međutim, kako dalje pričaju, uspeo je da im pobegne jer je drugi prijatelj zapomagao da pomognu ranjenom, pa su se okrenuli na drugu stranu, a ubica je pobegao na električnom trotinetu.

Luka Ž.koji je ranjen sa dva hica u glavu izdahnuo je ubrzo nakon ranjavanja, iako je hitna pomoć pokušala reanimaciju.

Policija je praktično blokirala Novi Beograd kako bi pronašla osumnjičenog za ubistvo. Ispred lokala su se okupili prijatelji ubijenog, a jedna devojka je sve vreme vrištala, plakala i dozivala ubijenog.

Momci koji su bili sa ubijenim u lokalu

On je, nakon nešto više od dva sata pronađen u jednoj zgradi u Ulici Jurija Gagarina.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar