TUŽNO! Pred njom je bila blistava karijera velike zvezde, a završila je u rijalitiju gde ju je ljubavnik šamarao pred celom nacijom!

Snimila je četiri solo albuma, i povukla se sa scene 1994. godine, a kako je kasnije navela, razlog za to je bila njena želja da se posveti deci i porodici.Ušla je u rijaliti kako bi se ponovo vratila na tron, ali i tu je sve krenulo po zlu.

Suzana Perović-Foto:Printscreen

Predviđali su joj blistavu karijeru , ali nakon slave koju je postigla, Suzana Perović je na kraju počela da pada u zaborav. Ušla je u rijaliti kako bi se ponovo vratila na tron, ali i tu je sve krenulo po zlu.

Suzana je zavidan uspeh postigla predstavljajući Jugoslaviju na Euroviziji 1982. godine. Snimila je četiri solo albuma, i povukla se sa scene 1994. godine, a kako je kasnije navela, razlog za to je bila njena želja da se posveti deci i porodici.

U braku je sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem, koji je pre Suzane bio u braku s Lepom Lukić. Vlada i Suzana imaju dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Suzana i Vlada Pejović-Foto:Printscreen

Od septembra do decembra 2013. godine učestvovala je u rijaliti šou „Farma“, a u septembru 2018. godine postala je jedan od učesnika druge sezone rijalitija „Zadruga“.

Upravo u „Zadruzi“ Suzana je pred kamerama imala romasu sa Mikijem Đuričićem i prevarila supruga, pčelar ju je i ošamario što je ona teško podnela.

Farma-Foto:Printscreen

– Plakala sam zato što me je povredio sam taj čin. U životu mi se to nije desilo, nisam ni slutila da tako nešto može da mi se desi, pogotovo ne od čoveka koji je od mene napravio boginju, od čoveka koji mi je zvezde sa neba skidao… Na kraju je pustio da mi sa neba padne na glavu, da me potpuno potopi. Plakala sam jer je srušio sve zajedničke snove. Plakala sam jer sam shvatila da je to kraj – oprostiću to kao čovek, ali to više nikada ne može da bude kao što je bilo niti će biti. Desilo mi se posle toliko godina nešto najlepše, to je je ljubav, a posle toga mi se dešava nešto najgore, to je horor. Emocije su mi se pomešale, ja sam i dan danas u nekoj konfuziji- rekla je Suzana Sanji Marinković u emisiji, i danas se pitajući šta se to Mikiju desilo pa se odlučio na takav korak.

Farma.Foto:Printscreen

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar