Tom Kruz glavna zvezda u Kanu na premijeri filma TOP GAN MAVERIK!

Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller zasijali su na crvenom tepihu u Cannesu na premijeri filma Top Gun: Maverick.

To je bio prvi put da Cruise (59) prisustvuje filmskom festivalu na jugu Francuske nakon 30 godina odsustva.

Cruiseu su se pridružile njegove kolege Connelly (51), koja glumi Penny Benjamin, i Teller (35), koji glumi Bradleyja Bradshawa.

Nastavak Top Guna reditelja Josipa Kosinskog u bioskopima prikazivaće se 36 godina nakon što je original objavljen 1986. godine.

Cruise će ponoviti svoju ulogu američkog mornaričkog pilota Petea Mitchella, a u glumačkoj postavi biće i Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris.

Film je prvobitno trebalo da bude objavljen u Maju 2019. godine, ali je više puta odlagana njegova premijera zbog pandemije koronavirusa.

Tokom kratke sesije pitanja i odgovora, Cruise je upitan da li je ikada bio u iskušenju da usmeri film na streaming uslugu, odgovorio je: „Ne, to se nikada neće dogoditi!“

Takođe je govorio o tome kako je snimanje drame Taps iz 1981. s holivudskim veteranom Georgeom C. Scottom bilo formativno iskustvo.“ Molim vas“, rekao je Cruise, koji  je tada mislio: „Ako bih to mogao raditi do kraja života, nikada to neću uzimati zdravo za gotovo.“

Na 75. filmskom festivalu u Cannesu očekuju se i premijere filmova prepunih zvezda, uključujući novog biopic Elvisa, u kojem Austen Butler portretira kralja rock and rolla.

Filmovi u kojima glume Sir Anthony Hopkins, Idris Elba i Kristen Stewart takođe bi trebali biti predstavljeni na festivalu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar