Stranka ISTINA iz Novog Sada meta etiketiranja!

Stranka ISTINA iz Novog Sada obratila se javnosti sledećim saopštenjem:

Besramno etiketiranje!

Povodom sve učestalijih prozivki i napada da smo „strani“ plaćenici, fantomska stranka ovih ili onih, mi iz stranke Istina se pitamo da li je moguće da nas se toliko plaše kada pribegavaju tako bednim lažima i političkim spletkama bez ikakvog pokrića i dokaza? Politika se vodi programima, političkom smislenošću i doslednošću, a ne etiketiranjem bez argumentacije, čega se gnušamo kao bestidnog srozavanja politike na nivo rijaliti programa. Istina ima kontinuitet, nakon prošlih izbora je ušla u Skupštinu Grada Novog Sada i beleži ozbiljan rast i sve veću popularnost kod građana. Što je to evidentnije to nas više i bestidnije napadaju i režimski i oni drugi mediji koji su naklonjeni nekima koji sebe nazivaju opozicijom! Jasno je da smetamo mnogima zato što nas građani hoće i podržavaju. Baš zato ćemo nastaviti još odlučnije i posvećenije, kako bi opravdali toliko poverenje koje naši sugrađani imaju za našu politiku.
Ima i onih koji bi očekivali da se branimo i pravdamo. Ne pada nam na pamet, umesto toga mi vredno radimo, svaki dan smo na terenu sa sugrađanima, predočavamo im naš program i to traje već godinama!

Pričajmo o sistemu vrednosti, o ekonomiji, o socijalnoj pravdi, o poboljšanju zdravstvenih usluga. Pričajmo o pravu na bolovanje za kućne ljubimce! Pričajmo o neradnoj nedelji! O legalizaciji kanabisa! Hajde da vidimo kako da se reši ogroman problem parkiranja u gradu! Pričajmo kako da žene više ne tuku i ubijaju! Hajde da pričamo o mnogo toga šta bismo mogli da popravimo, ili donesemo kao novi kvalitet za naš grad! Pričajmo, a ne etiketirajmo!

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar