Stara planina: Investitor noćas RUŠIO na PRIVATNOM posedu da bi nastavio gradnju elektrane!

Jedna ne tako lepa vest stigla nam je sa Stare planine, gde se tamošnji stanovnici i dalje uporno bore protiv pošasti zvane „male hidroelektrane“.

Naime, kontroverzni investitor Goran Belić je noćas, sa privatnim obezbeđenjem, porušio baraku na privatnom posedu da bi mogao da nastavi izgradnju mini hidroelektrane na Rakitskoj reci!

Podsećamo javnost da je Belić nekako uspeo da stavi čitavu tu reku pod hipoteku a niti nadležni, niti on može da objasni kako je to moguće jer u Srbiji po zakonu to ne može da se uradi.

Ovome treba dodati da je policija, iako je dobila poziv – ODBILA DA REAGUJE I ZAŠTITI GRAĐANE OD NAORUŽANIH BATINAŠA IZ INVESTITOROVOG OBEZBEĐENJA!

Očekujemo da se meštani Stare planine uskoro obrate javnosti i sa zvaničnim saopštenjem, u kome će i potvrditi šta se sve dešavalo juče pod okriljem noći na ovoj planini u istočnoj Srbiji.

Ovakav pokvaren i perfidan potez investitora morao bi da naiđe na osudu kompletne slobodne javnosti širom naše zemlje.

Mada je situacija na Staroj planini, najblaže rečeno, nezavidna, verujemo da će građani koji se hrabro bore sa naprednjačkom bandom – na kraju odneti pobedu. Pozivamo sve one koji mogu da pomognu i podrže ove ljude.

Tiranija takozvanih investitora i SNS mora se završiti i jednom proći – mi se nadamo da će to biti što pre!

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar