ŠOKANTNA ISPOVEST ACE LUKASA O DEŠAVANJIMA U EMISIJI “ZVEZDE GRANDA” i šta su mu majke nudile za njegov glas

Folk zvezda Aca Lukas objavio je pre nekoliko dana na svom Jutjub kanalu dugoočekivane pesme s novog albuma „Uspavanka za ozbiljne bebe“, a za kratko vreme gotovo sve numere postale su najslušanije na ovoj platformi. Lukas za medije kaže da se nadao ovakvom uspehu, te da jedva čeka da nove hitove zapeva pred svojom publikom.
S obzirom na to da nema dlake na jeziku kada komentariše aktuelna dešavanja, pitali smo ga šta misli o skandalima koji se dešavaju u “Zvezdama Granda”, u čijem je žiriju nekada bio član, ali ovakav odgovor nismo očekivali.

– Niko ne tera kandidate da dolaze na takmičenje i zaista ne znam zbog čega se digla tolika fama. Roditelji tih klinaca misle da će to što im dete postane pevač u „Zvezdama granda“ rešiti sva životna pitanja i da ne treba ništa drugo da rade u životu. Dok sam bio član žirija, gledao sam kako očevi i majke padaju u nesvest, kako se koče, kada im dete ne prođe u naredni krug, a tek da ne pričam o nekim situacijama za koje znam, a koje nisu nimalo normalne – rekao je Lukas, pa na naše insistiranje otkrio o čemu se radi.

Na pitanje da li bi voleo da nađe mlađu devojku, s obzirom na to da njegova prijateljica folk zvezda ima mlađeg dečka, Lukas kaže:

– Ceca je moja sestra i njoj je sve dozvoljeno, a ja to odobravam. Uvek sam tu za nju šta god da joj treba u životu – rekao je Aca.

– Meni su majke dovodile svoje ćerke i nudile mi njih i njihove brojeve telefona samo da prođu… Nikada nisam to hteo da prijavljujem, ali tim kandidatkinjama nikada nisam namerno želeo da dajem glas. Pa nisam došao u tu fazu da na taj način moram da imam odnose i da imam devojke, to je van pameti – rekao je Lukas bez dlake na jeziku.
Na pitanje da li je trenutno sam i kakva devojka mora da ga privuče, Lukas je rekao:

– Nisam zainteresovan da imam vezu, s tim što se to nikad ne zna. Iskren da budem, nemam određeni tip žene, ali prosto mora da se desi neka magija, neka inicijalna kapisla, da se tu nešto zakuva, da mi skrene pažnju i da mislim o njoj 24/7. E, ako je to nešto kilavo i ako ja ne gorim, onda piši propalo – ispričao je Aca, a onda otkrio kada je poslednji put imao „leptiriće“.

Još uvek sam vozim kola

Zbog prekoračenja brzine i vožnje u alkoholisanom stanju, Lukasu je pre dva mesec oduzeta vozačka dozvola, međutim rešenje još uvek nije stiglo.
– Iako sam angažovao vozača, ja i dalje vozim jer još uvek nije stiglo rešenje o oduzimanju dozvole. Kada stigne, volan prepuštam dečku koji će me voziti – rekao je folker.

– Poslednji put sa Sonjom… Nas dvoje više ne možemo da budemo zajedno jer tu ne postoji onaj žar kao na početku, ali se poštujemo. Moja i njena interesovanja su bila različita, kao i stil života, tako da smo sada prijatelji – rekao je Lukas.

Izvor: Hype TV

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar