Slučaj „Dodik“: Od „natovca“ do „rusoljuba“

Milorad Dodik je najbolji dokaz teorije da u životu ne moraš da budeš ni mlad, ni lep, ni pošten pa čak ni normalan da bi uspeo u životu.
Jedino što moraš to je da budeš Srbin i da budeš političar, onda ti je uspeh zagarantovan jer će te onda budale na svakim izborima gurati do vrha piramide moći i bogatstva.
Tako je i Mile počeo da se bavi politikom daleke 1986. godine u rodnim Laktašima a 1990. godine bio je glavna faca u tamošnjem odboru partije zloglasnog Hrvata Ante Markovića, Savezu reformskih snaga, koja se zalagala za pljačku Srbije i Srba uopšte, govorili su tada mediji u Srbiji…
Kasnije je Mile postao omiljeni političar NATO pakta u Republici Srpskoj pa se Mile zalagao za isporučivanje Karadžića i Mladića Haškom tribunalu i saradnju sa NATO paktom ali i za obračun sa srpskim četnicima u Republici Srpskoj.

Šta se kasnije dogodilo pa je Mile okrenuo glavu Rusiji a dupe Americi – niko ne zna, te je dospeo i na američku crnu listu sa koje Mile pokušava pobeći tako što je izdvojio čak 60 miliona dolara iz sirotinjskog budžeta Republike Srpske za lobiranje u SAD i to kod kongresmena demokrata koji se više ništa ne pitaju otkako je Tramp pobedio na izborima.
Inače je Mile i državljanin Srbije u kojoj ima vilu vrednu 2-3 miliona evra, tamo Mile ide na glasanje a u Republici Srpskoj se samo kandiduje, kažu…
A voli Mile i da se meša u svake izbore u Srbiji, obavezno botuje i to javno za svaku aktuelnu vlast, što je sigurno – sigurno je!
Tako je Mile 2012. godine na konvenciji žutog diktatora Tadića uzeo mikrofon pa se zaneo kao na svadbi i napljuvao Tomu Nikolića, nazvavši ga „grobarom koji nije mogao da pobedi ni u svojoj mesnoj zajednici“ da bi odmah nakon Tomine pobede na predsedničkim izborima otišao da mu čestita i da napljuje Tadića govoreći najgore o njemu.
Kasnije je Mile poljubio u ruku i Gospodara Vučića i opet napljuvao Tomu, što mu uopšte nije teško palo.
Danas su izbori preko Drine, Mile je već pobedio i uveliko slavi jer mu stižu lažni glasovi iz Srbije ali i iz sveta, iz dijaspore, koja kobajagi listom glasa za onog od koga je pobegla glavom bez obzira iz tamnog bosanskog vilajeta.
Mile, želimo ti Željku još sto mandata, daleko bilo…

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar