SKANDAL: RTS SE STIDI POBEDE MARIJE ŠERIFOVIĆ NA EUROSONGU!

„A možda se RTS ne stidi Srbije, nego se stidi Marije Šerifović jer je Romkinja i LGBT osoba?! Ako je to u pitanju, onda je RTS zaslužio najoštriju osudu i smenu svih urednika kao i direktora Dragana Buljoševića!“

Nakon velikog finala Eurosonga, Ukrajina je ponovo odnela pobedu na takmičenju za najbolju pesmu Evrope. Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta zauzela je peto mesto, a prenos uživo takmičenja na RTS-u sa pratećim komentarima novinarke te javne kuće, medijske, Duške Vučinić, bio je više nego skandalozan!

Takmičenje je završeno, a sada se sumiraju utisci. Međutim, nešto jako čudno su svi primetili tokom prenosa Evrovizije!

Naime, mnogi gledaoci i fanovi Evrovizije su primetili komentatorka Duška Vučinić nijednom nije spomenula veličanstvenu, istorijsku i neponovljivu pobedu Marije Šerifović na ovom takmičenju 2007. godine!

Sve vreme Duška je govorila o Željku Joksimoviću i Bojani Stamenov kao o tobože najbolje plasiranim našim takmičarima prethodih godina, a nijednom nije spomenula najveći uspeh Srbije i Marijinu pobedu.

To je primetila i poznata radio voditeljka Vesna Zakorović Arežina koja je javno uputila kritiku na račun RTS-a.

– Kako je moguće da se samo spominju Joksimović i Bojana, a Marijina pobeda ne?! Možda je to zbog Saše Mirkovića i cele situacije – rekla je Vesna na svom nalogu na Instagramu.

A možda se RTS ne stidi Srbije, nego se stidi Marije Šerifović jer je Romkinja i LGBT osoba?! Ako je to u pitanju, onda je RTS zaslužio najoštriju osudu i smenu svih urednika kao i direktora Dragana Buljoševića!

Izgleda da jeste tako. Neki izvori kažu da je urednica tzv. zabavnog programa te javne kuće, medijske, Olivera Kovačević, verovatno iz svoje sujete, verovatno i izgleda zabranila u pomenutoj javnoj kući, medijskoj, pominjanje pobedničkog tima Srbije iz 2007. godine koji je predvodio jedini muzički producent koji je doveo Evroviziju u Beograd, Saša Mirković.

Svi smo bili svedoci pre dva meseca kada je u Srbiji održano tzv. takmičenje “Izbor za pesmu Evrovizije” koliko je Olivera Kovačević zajedno sa javnom kućom, medijskom, RTS-om sabotirala odlazak najveće muzičke zvezde Balkana, Ace Lukasa u Torino. Od svetla, preko ugašenog klavira, pa sve do brutalne krađe glasova, učinili su sve samo da Lukas ne ode na Evroviziju.

Za ovo sabotiranje, RTS, Olivera Kovačević, ali i nekakav kontroverzni žiri koji je glasao tako kako je glasao na tek tako sklepanom muzičkom takmičenju zbog odlaska Beovizije sa RTS-a, dobili su krivične prijave od Ace Lukasa i Saše Mirkovića i sve će morati da dokažu na sudu.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Saša Mirković je dobio još jednu bitku u pravosuđu protiv Olivere Kovačević. Naime, sud je doneo zvaničnu odluku i BEOVIZIJA ostaje u vlasništvu MEGATON produkcije.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar