SKANDAL: Poznati srpski političar ZATEKAO ŽENU U KREVETU sa drugom svog sina!

Nezapamćen bračni skandal dogodio se u hotelskoj sobi u Budvi. Poznati srpski političar koji je letovao sa porodicom na moru doživeo je pravi šok kada je iznenada pošao u hotelsku sobu, ali ključa od sobe nije bilo na recepciji! Međutim, kada je pokucao na vrata, iz sobe se niko nije javljao niti otvarao zaključana vrata. Pošto je pretpostavio da je supruga unutra, počeo je da je doziva da mu otvori vrata.

Pošto je bio siguran da je ona unutra, moguće je da se uplašio da joj je pozlilo ili da joj se desilo nešto još gore? Odmah je počeo ramenom da udara vrata sobe iz sve snage. I posle dvadesetak sekundi vrata hotelske sobe su bila polomljena. Kada je ušao unutra, imao je šta i da vidi! Usledio je šok od koga se verovatno nikada neće oporaviti! Supruga je bila u postelji sa „najboljim“ drugom njegovog sina! Teško je reći najboljim drugom, kad je sve ovo priredio porodici svog druga!

Redakcija Afere zna o kome se političaru radi, ali iz elementarne pristojnosti i ljudskosti ne želi to da otkrije javnosti. Možda je dovoljno reći da je reč o osobi koju cela Srbija zna i koja je duže od dvadeset godina na političkoj sceni Srbije! Čak je jedno vreme taj političar obavljao i neke od najodgovornijih funkcija u državi!

Ali nemojte da se sekirate, saznaćete o kome je reč veoma brzo, pošto će svakako uslediti razvod, jer je reč o političaru koji ovakvu prevaru supruzi sigurno neće oprostiti.

Izvor: Nedeljnik Afera

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar