SKANDAL: Jadranka Barjaktarović proterana iz Srbije, a RTS je promoviše?!

Izgleda da poznata crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović još uvek nije zabranjena na tzv. državnoj televiziji Srbije, iako je pevala na političkim skupovima u Crnoj Gori na kojima su se čule poruke mržnje prema Srbima i Srbiji. Ali zato je u prenosu Eurosonga javne kuće, medijske, zabranjeno pominjati Mariju Šerifović, valjda zato jer je Romkinja i LGBT osoba?

Nakon što je Jadranki Barjaktarović opravdano zabranjen ulazak u Srbiju zbog širenja govora mržnje, kada je pre dve godine na jednom mitingu DPS u Podgorici pevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, sada je javna kuća, medijska, RTS u udarnom terminu pustio da peva ovu mrziteljku Srba i tim potezom šokirao celu naciju, ali i navukao ionako veliki gnev naroda na sebe!

Naime, u Četvrtak 19. Maja 2022, u 22 časa, RTS je bez imalo stida i srama emitovao emisiju “Luda narodna noć”, u kojoj je, pored Ćeme, Aleksandre Bursać, Biljane Sečivanović, pevala i Jadranka Barjaktarović, najveći nacionalista, koja je zabranjena u našoj zemlji, ali očigledno na RTS-u nije!

Ovaj potez u narodu omraženih čelnika RTS, naročito generalnog direktora Dragana Buljoševića, te kontroverzne urednice zabavnog programa i bivše zečice Plejboja Olivere Kovačević, naišao je na veliku osudu srpske javnosti. Gledaoci nisu mogli da poveruju da javni servis Srbije reklamira ženu koja je pljuvala po svemu što je srpsko. Ta ista Jadranka, koja se veliča na našoj nacionalnoj televiziji, ekipi Mila Đukanovića, sa ogrnutom crnogorskom zastavom, pevala je: “Ne može nam niko ništa – JAČI SMO OD SRBIJE”, ali i stihove: “Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Pre će se otopiti sneg sa vrha Durmitora!”

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar