SEJO KALAČ JE NEKADA PUNIO KLUBOVE, A SADA PEVA ZA ŠAKU EVRA!

Pevač Sejo Kalač koji se proslavio pesmama „Ala, ala“, „Da li si me volela ili nisi“ i „Kafanska pevačica“, trenutno radi u jednoj „običnoj“ kafani za šaku evra i kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega!

Sejo trenutno živi u Hrvatskoj, a njegova zavisnost od alkohola je navodno počela kada ga je ostavila žena zbog koje se razveo od prve supruge.

Sejo Kalač

– U jeku popularnosti, kada je žario i palio regionom, upoznao je jednu devojku iz Slovenije, za kojom je načisto odlepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje dece. S tom ženom je sve bilo super dok karijera nije počela da mu stagnira. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podneo, od tada je počeo mnogo da pije i da se skoro pa ne trezni. Pokušavao je i da se leči, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega – priča izvor i dodaje:

– Teško ga je gledati pijanog. Peva tamo u jednoj kafani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 evra, ako unapred to ne popije. Mnogo voli pesmu i želi da peva, ali dok je u tom stanju, niko ne želi da ga angažuje. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može da napravi od života – završava izvor.

U jednom od intervjua pre nekoliko godina Sejo je ispričao da je zbog svega što mu se desilo u životu u alkoholu nalazio utehu.

– Alkohol me doveo do dna i dosta lažnih prijatelja, koji su koristili moje tadašnje stanje da žive na moj račun i da se na moj račun opijaju. Kroz razgovor, druženja, kontakte… Ja sam danas jedan drugi Sejo, Sejo kojeg sam oduvek priželjkivao. Staložen, miran, daleko od alkohola i poroka i daleko od lažnih prijatelja i kolega – ispričao je Kalač, koji ipak, kako kaže izvor, nije izdržao bez pića.

Izvor: Skandal.in.rs

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar